Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülnek értem a férfiak. Ezért nem kellek nekik?
23 éves lány vagyok.Van önkritikám, de tény hogy saját magmnak is tetszik amit a tükörben látok.
Nem ilyennek születtem, nem foghatom a génekre hanem egyszerűen adok a megjelenésemre,egészségesen élek (nem mindig volt ez igy...), szoli, fodraszat, szexi cuccok.
2 komoly kapcsolatom volt. Az utolso 2 evig tartott. Azota pedig a férfiak nem akarnak velem összejönni egy éjszakánál többre...persze annyira meg én nem szeretnék.
Kedves, humoros lánynak tartanak, nem a pénzre hajtok, van saját egzisztenciám, kocsim, lakásom. De egyszerűen nem megy...Már egy éve egyedül fekszem le.Mondjuk tanulok, dolgozok is meg saját magamra is sok időt szánok de szerintem ettől még lenne időm egy férfira.
Nem vagyok válogatós, a belső értékekre helyezem a hangsulyt.Hol ismerkedjek???A társkereső nem az én világom, de diszkóban meg sajnos én már nem érzem jol magam...talaán kinőttem belőle..Sok férfi megfordul utánam, flörtölnek de ennyi.
Segitsetek...mit csinálok rosszul?Félnek tőlem?Vagy ne keressek senkit majd jön magától?Rossz egyedül nagyon!
Első válaszoló- nem vagyok könnyűvérű, soha nem lennék kapható egyetlen éjszakára.
Második válaszoló- én itt tanácsot kérek, nem pedig társat kersek ezen az oldalon.
Nem vagyok öntelt beképzelt p..., szüleim támogatnak, ilyen szempontból vagyok szerencsés hogy kicsit többet is költhetek magamra. DE nem büdös a munka, mert suli mellett dolgozom.
Sokan féltékenyek rám, ezért kevés barátom van. De ők igazán jó barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!