Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találhatok úgy párt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatok úgy párt, ha annyi az egyetlen értékem, hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés
Nem nagyképűségből, visszajelzések alapján szép vagyok, emiatt kb. addig érdeklek valakit, amíg meg nem ismer jobban, mert emellett a belsőm egy 0. Sz*r, önző ember vagyok, erős hangulatingadozásokkal és depresszióval. Igyekszem változtatni, de mindig visszaesek. Inkább lennék csúnya, de boldog. Komolyan.
2013. szept. 11. 22:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki rossznak látja magát,az szerintem nem lehet annyira rossz.
2013. szept. 11. 22:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Mutass már egy fotót magadról.
2013. szept. 11. 22:47
 13/17 anonim ***** válasza:
ha nem vagy flegma és bunkó akk sztem fogsz találni valakit. hasonló tulajdonságokkal
2013. szept. 11. 22:56
 14/17 anonim ***** válasza:

(az ilyen állítólagosan szép és önző csajokról , azért köztünk szólva tudjuk , hogy nem éppen a kedvességükről ismeretesek , szerintem felesleges itt nyalizni)

20f

2013. szept. 11. 22:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Kaposvári vagy? Akkor együtt kilábalhatnánk a hülye bajainkból... nekem szociális fóbiám van.
2013. szept. 12. 00:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint, a szépség kevés, ha hosszútávú kapcsolatot akarsz.

Én legalábbis olyan nőt vettem el, akivel el tudok beszélgetni értelmes dolgokról (is) :) szóval nálam pl olyan szóba se jöhetett volna, aki a körömlakkokon és a hajfestéken, műkörmön kívül másról nem tud nyilatkozni értelmesen.

Fontos az intelligencia, a hűség- szerelem, a törődés - önzetlenség, és a jó szex:) és hogy úgy általában mennyire passzoltok egymáshoz.

24/F

2013. szept. 12. 01:06
 17/17 anonim válasza:
én is pont ilyen vagyok. legrosszabb dolog a világon.. 17/L
2013. szept. 20. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!