Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mit szólnátok egy ilyen ajándékhoz?
Figyelt kérdés
Páromnak szeretnék ajándékba adni egy olyan nyakkendőt, amire rá van rajzolva, hogyan kell nyakkendőt kötni. Sokszor hord ingeket, szeret elegáns lenni. Szerintem ez elég jópofa. Ti hordanátok ilyet?
Itt van kép:
2013. szept. 11. 19:33
1/14 A kérdező kommentje:
Ja és a lényeget kihagytam: nem nagyon tud nyakkendőt kötni:)
2013. szept. 11. 19:34
5/14 anonim válasza:
Nagyon ötletes biztos hordanám :D
6/14 anonim válasza:
Hordani biztos nem fogja de ha van humora értékeli a poént majd.Lehet a farkára köti majd a te születésnapodkor.
7/14 anonim válasza:
Szerintem ötletes, nekem tetszene, ha én ilyen stílusú lennék. :)
8/14 anonim válasza:
Na, ez legalább ötletes. Abszolút örülnék neki. :D
9/14 anonim válasza:
De ez mitől szerelem-szex kategória?
10/14 anonim válasza:
Ez nagyon ötletes :)
Én örülnék egy ilyennek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!