Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti exnek írnátok születésnapi illetve névnapis sms-t? (szöveg lent)
Figyelt kérdés
Ugyanis ő írt szülinapomra.Nem beszéltünk fél éve,félrelépett ,megtudtam elküldtem a bánatba,aztán ő írt de semmit nem reagáltam rá.Születésnapomra írt,hogy tudja hogy utálom ,de boldog születésnapot!Gondoltam visszairok egy köszönömöt.Viszont nemsokára születésnapja lesz,nem tudom hogy írjak -e.Az a legnagyobb baj,hogy én még mindig szeretem nemtudom ő hogy van vele,de ha szeretett volna,akkor nem lép félre.Vagy pasiknál,ha egy csaj teljesen rányomul akkor az enged neki és leszarja általában hogy van barátnője?Szerintem nem...Lényeg a lényeg szeretnék írni neki azért ,de valami olyan rövid sms-t ami ott van a toppon,hogy mégis kivánok neki születésnapjára,viszont gondolkoztassa el,Valakinek valami ötlet? Ilyenekre gondoltam mint pl: Szívből kívánom ,hogy legyen boldog a születésnapod..:) Segítsetek kérlek.Köszönöm!2013. szept. 10. 18:34
11/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de annyira nemtudom eldönteni:-/hogy melyik lenne jobb
2013. szept. 12. 19:24
12/12 anonim válasza:
Szerinted az az illető, aki belehazudik az arcodba, megcsal, az megérdemli, hogy hozzászólj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!