Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki az elsővel marad vagy esetleg ismertek?

deszemetek vagytok velem XD inkább biztatnátok hogy egy normális pasi aki nem csak baszni akar:D
mindegy akkor és szeretem és amúgy köszönöm a válaszokat..:D
Szerintem senki nem volt szemét, de ez az igazság.
Ebben a korban nagyon nehéz megtalálni az igazit. Lehet, hogy most úgy érzed, de a ti kapcsolatotok még mindig gyerekkapcsolat. Úgy könnyű, hogy heti párszor (vgy akár mindennap) találkoztok, néha egymásnál alszotok, de nem kell napi 24 órában heti 7 nap együtt ÉLNI. Majd amikor összeköltözöl valakivel, úgy hogy önmagatokról gondoskodtok, akkor könnyebb lesz eldönteni, hogy kivel tudod hoszú távon elképzelni és kivel nem. És ez nem jelenti azt, hogy később nem a mostani partnered lesz az a valaki, akivel összeköltözöl.
Én ismerek olyan párt, akik 14/15 évesen jöttek össze (ráadásul a lány volt egyel idősebb) és 11 éve együttvannak. De ez ritka példa.
Azért hajrá, és semmiképp ne szakíts vele, csak mert a többiek hülyének néznek... Ha boldogok vagytok, akkor más nem számít! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!