Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem undorító, hogy egy 13-14 éves lány, egy 23 éves férfival kavar?
Hát felnéztem mai nap myvipre, és azt hittem leesek a székről. Egy gyönyörű, 8.os lány tett fel smároló képet a pasijával, és megnéztem a fiút, 23 éves, és ronda mint a bűn, de tényleg, ritka csúnya. Még szép hogy kihasználja a lányt.
Csak én vagyok ilyen gyenge lelkű, hogy 3-4 évnél idősebbel szerintem nem SZABADNA járnia, vagy szerintetek ez tök jó?
Mondjuk a lány elég érdekes fazon, már 6.-7.-esen kocsmába járt, éjfélkor hullarészegen tévelygett haza, megeshet, hogy átment már rajta egy-két srác.
Ilyenkor holvannak a szülők? :S
Olyanról is hallottam már, hogy egy 13 éves lány, lefeküdt egy 28 éves pasival, mert az valami olimpikon, és hátha attól híres lesz ő is, meg milyen menő idősebb pasival járni.
Én 13 vagyok, és szerintem én se annyira, de van pár barátnőm, aki tényleg gyönyörű, és még soha nemvolt barátjuk se. No ezek hogy akadnak egymásra?
A kis puncidba majd feldugom a slagomat!!
Matheus papa, 85 éves, Békéscsaba, Farkas utcai Öregek Otthona, harmadik emelet, 49/c szoba, TiniTerror Tomival, a 76 éves pedofillal egy szobában!
Én nem ítélem el ezt! Miért is ítélném, bagoly mondja verébnek???! Én is ilyen voltam és vagyok! Soha nem tetszett tinédzser korú fiú, és a tiniszerelmet sem éltem meg, mert mindig az idosebbek tetszettek.. Nem jártam még senkivel és nem is tervezem, de volt, hogy 50 éves pasival "kavartam". Szerintem túl nagyok a társadalmi elvárások ebben a világban! Jó lenne, ha már végre észre vennénk, hogy a korkulonbség nem számít.
Most ha egy lánynak pl. a 30-as korosztály tetszik akkor nem eroltetheti saját magára pl. a tiniket. Nem vagyunk egyformák, ne akarjuk már egymás életét élni, inkább a magunkét formáljuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!