Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hóditsam el a barátjátol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hóditsam el a barátjátol?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe nayon szerelmes vagyok de van pasija. Ő 14 éves én 13. A pasijával 2hete vannak eggyütt. mindennap látom Őt a suliban. Kérlek segítsetek és csak komoly választ irjatok.
2009. nov. 3. 15:17
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és amien hamar lehet olyan hamar válaszoljatok
2009. nov. 3. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
várj egy hónapot és akkor majd úgyis szakítanak
2009. nov. 3. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is voltam már a helyzetedben,

és azt tudom mondani nehéz , de jobb ha vársz hamarosan szakitanak!

Adig te barátként..maradj a lány mellett és ne tegyél semmi ostobaságot, mert az komoly nyomot hagyhat köztetek!

2009. nov. 3. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
verekedj meg érte :D
2009. nov. 3. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Öld meg a barátját és ha látod másnap sírni a lányt te vigasztald meg.
2009. nov. 3. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:

vagy csináld meg menőre a myvip profilodat és jelöld be

az ilyen 14 éves csajok arra buknak :D

2009. nov. 3. 15:33
 7/9 A kérdező kommentje:
mar tudja h szerelmes vagyok bele es arra mondta meg h van baratja. ilyenkor is azt kell tennem h varjak?
2009. nov. 3. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:

mér mit kéne tenned szerinted?

nem gázolhatsz bele a "kapcsolatukba"

2009. nov. 3. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Sehogyan ne hódítsd el. Ha tényleg "olyan nagyon szerelmes vagy" bele, akkor nem állnál a boldogsága útjába nem?? Tiszteld meg annyival, hogy nem zaklatod ha barátja van.. ha meg mégsem olyan boldog, akkor meg úgyis szakítanak.. ami persze még mindig nem jelenti azt, hogy tutira összejöttök. Bocs, hogy ilyen negatív vagyok de én így látom.
2009. nov. 3. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!