Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok és van egy nálam közel 20 évvel idősebb párom aki nős és több gyereke is van, szerintetek megéri várni rá 3-5 évet?
Hmmm nézzük csak:
"18 éves lány vagyok és van egy nálam közel 20 évvel idősebb párom..." lehet ujjat mondok, de neked NINCS párod. Max szeretőd van. A párod akkor lenne, ha csak a tied lenne. De mivel már befoglalták talán évtizedekkel ezelőtt is, így maradsz háttértáncos és kullogsz a szerető státuszban.
"aki nős és több gyereke is van, szerintetek megéri várni rá 3-5 évet?"... ez attól függ.
Van e hozzá kedved, hogy a fiatalságod neki ad, cserébe lehetsz a moslékos vödre és talán évek múlva elnyered méltó jutalmad és lehetsz a párja (ha addig rád nem un) akit majd csalhat egy másik 18 évessel.
Tartom a mondást, hogy amit a párod elvár tőled azt vár el te is tőle. És ez alapján mire is számíthatsz?
Őszinteségre? Szerinted őszintén elmondja a feleségének, hogy téged tol?
Szeretetre? Szerinted, lehet úgy szeretni valakit, hogy este beléd űrit, reggel meg a feleségét csókolja?
Ez a történet több sebből vérzik, mint amennyivel túl lehetne élni egy ilyet.
Szerintem ilyen fiatalon nem éri meg rá várni. Ha be is tartja a szavát ő már 5 év múlva cinikusan áll a világhoz és teljesen kiábrándul belőle téged, meg hajt a felfedezés tüze, hogy megismerhesd a világot és annak törvényeit. És félő, hogy neked kell az igényeidből alább adni akkor is, mert ő nem fog változni.
Miért kéne várni?Miért nem lehettek most együtt?
Nem várj mi van ha pár éve múlva már nem kellesz neki?Addig elszúrtál több évet lehet találtál volna magadnak normális korban hozzád illő férfit.Akinek nem második leszel az életében.
Én jártam nős gyerekes pasival elég is volt többet nem kell.Nem jó az keress független férfit.
És az nem baj ha idősebb az én párom is 30 évvel idősebb.
Bocs, fogalomzavarban vagy. Ő nem a párod, ő egy r*hadék ember aki megdug téged. A párja a felesége. Csak gondoltam tisztázni kéne a dolgokat.
Viszont egy kérdésem azért lenne hozzád drága: Azzal, hogy ti szexeltek, azzal ő megcsalja azt akinek hűséget fogadott. Namármost hogyan bízhatsz meg egy ilyen emberben? Hogy várhatnád el a hűséget tőle ha esetleg elválna, ha eddig se volt képes megadni annak akivel jelenleg együtt van?
Ezt olvasd el, legalább pár oldalt, elég, ha a kérdező válaszait futod át:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Na, az ő férje is lehazudta a csillagokat az égről a szeretőnek, hogy már régóta nincs szex a feleségével, hogy a kanapén alszik, hamarosan elválnak stb. Mindebből semmi sem volt igaz, sőt, pont azért rázta meg a kérdezőt legjobban a dolog, mert ugyan náluk is voltak hullámvölgyek, mint egy hosszú házasságban általában, de épp minden rendben volt. Gyengédség, sok szex stb...
Ha ez az ember komoly kapcsolatot akarna veled, nem csalná meg a feleségét, hanem előbb elválnak, AZUTÁN kezd veled. Mikor én megismertem a jelenlegi férjem, épp egy haldokló kapcsolatban voltam. Ő bevallotta az érzéseit nekem, és én is tudatosítottam, hogy nem közömbös számomra. De még egy csók sem csattant el köztünk, amíg le nem zártam az előző kapcsolatom, és kicsit ki nem hevertem! Megtiszteltem azzal az exem, hogy bár túl eltérő az életfelfogásunk, de nem alázom meg azzal, hogy megcsalom. Sőt, még a vizsgái végét is megvártam, úgy sem nagyon volt ideje rám... Egy hangos szó nélkül váltunk el, már régóta érlelődött, de azóta is elbeszélgetünk, ha véletlenül összefutunk.
Ez a pasi csak hiteget téged, egy kényelmes pótlék vagy számára. Sajnálom :(
Keress egy normális férfit, akiben van gerinc...
Ne légy hülye! Nem fog miattad lelépni a családja mellől se most, se évek múlva.
Addig szakíts, amíg nem sérülsz komolyabban, és alaposan tanuld meg a leckét, kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!