Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy a barátom szerelmes belém?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 19:08
1/5 anonim válasza:
Azt észre lehet venni a viselkedéséből. De meg is kérdezheted.
2/5 A kérdező kommentje:
Az első kapcsolatom, nem tudom hogyan bizonyosodjak meg erről. Rákérdezni egyelőre nem szeretnék.
2013. szept. 9. 19:20
3/5 anonim válasza:
Ha nem szeretne, nem jött volna veled össze.
4/5 anonim válasza:
Azt, hogy szerelmes-e, azt kétely nélkül éreznéd, hidd el, szóval ha felmerül, hogy nem az, akkor MÉG valószínűleg nem az.
De még gondolom az elején jártok, majd kialakul, ehhez azért általában idő kell...
5/5 anonim válasza:
tőlem megkérdezte barátnőm hogy szerelmes vagyok-e, így hirtelen intersparba a pénztárnál várakozva nem tudtam mit mondjak neki, mert akkor még nem éreztem hogy szerelmes lennék de késöbb kialakult és még mindíg szerelmes vagyok, csak a baj az hogy fél éve külön vagyunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!