Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyász vagyok, a feleségem féltékeny. Mit tegyek?
Nem írigyellek. Pedig minden kamasz fiú álma volt a nőgyógyászság. :-)
De már tudom hogy ez csak naív ábrándozás. A társaságunkban van egy nőgyógyász is aki már rá se bír nézni a pinára a rendelőn kívül. Otthonra épp elég neki a felesége nem hogy még szeretőt is tartson.
És akkor még ilyen házisárkánnyal aki megeszi az ember lelkét nem is számoltam.
Szerintem egyik nap utolsó pácienskén rendeld meg őt is jó alaposan. Szíjazd a székhez és a legnagyobb szerszámokkal vizsgáld át mindenre kiterjedően. Hátha attól észhez tér.
Nem azért házasodtatok össze, hogy az első ilyen konfliktusnál a váláson gondolkodj! Egy kicsit úgy érzem a leírtakból, hogy nem sok kísérletet tett egyikőtök sem a probléma feltárására, úgyhogy itt az ideje!
Sokszor beszéltél vele, de nem arról, amiről kellett volna. Elmondtad neki, hogy nincs semmi oka féltékenykedni? Megkérted, hogy hagyja abba, de nem tette? Ennyi?
Arról beszélgess vele, hogy MIÉRT érzi így! Gondolkodj el, mi változott meg közöttetek az elmúlt egy évben! Ha ezeket a darabkákat összerakod, hamar megvilágosodhatsz.
Nem dolgozol kicsit túlontúl sokat és hanyagolod el az asszonyt mostanság? Nem lett sokkal kevesebb a szex? Nem lettél vele szemben sokkal hidegebb?
Az is könnyen lehet, hogy neked ehhez semmi közöd, hanem neki van gondja. A leírtakból kilométerekről látszik, hogy a nejednek semmi önbizalma sincs, kicsinek és kevésnek érzi magát. Fél, hogy megcsalod, mert nem elég jó neked, de ezt nem meri kimondani, ezért szurkálódik, te meg menekülsz. Nézd végig ez elmúlt egy évet: mi történt azóta, amitől ilyen kisebbrendűségi érzése van?
A válás fontolgatása helyett javaslom, hogy vigyél neki haza egy csokor virágot, vidd el randevúzni, menjetek el egy hétvégére valahová. Ezalatt pedig szexeljetek és BESZÉLGESSETEK. SOKAT beszélgessetek. Ezt e beszélgetést pedig ne úgy folytasd, hogy elmondod neki, hogy zavar a féltékenysége, hanem azt kérdezd meg, mit tettél, hogy ő így érez! Mondd el neki, hogy nem akarod megcsalni, de ő mégis így érzi, és tudni akarod, miért érez így veled kapcsolatban.
"Ha ő csak hisztizni hajlandó, te is kezeld úgy: nézd levegőnek, amikor ez rájön, egy kétéves is megunja a cirkuszt, ha nincs közönsége."
Miért gondolja úgy egy csomó ember, hogy egy jól működő párkapcsolatban játszmákkal, manipulációval és hatalmi harcokkal kell megoldani egy problémát?
Én ezt értem, baromi gyerekesen viselkedik az asszony, de ilyenkor felvenni a kesztyűt nemhogy nem megoldás, de egy jó nagy szög a házasság koporsójába.
Ha meg akarsz oldani egy ilyen konfliktust, akkor nem törleszteni kell és jól megmutatni, ki az úr, hanem a problémát megkeresni és megoldani. Amit írtál az sajnos csak még inkább elmélyítené a sebeket és közelebb lökne ahhoz a ponthoz, ahonnan már nem lehet megmenteni a házasságot, mert annyi lesz a sérelem egymás felé, amennyit megbocsátani már nem lehet.
"igaziból hetente 2-3 alkalommal a mai napig is van szex (...) szerintem ez rendben van így de javítsatok ki ha tévedek és ez kevés"
Szerintem nem kevés, tök jó.
"pszichológiát is elvégeztem és tartok tőle ha túl jófej vagyok vele tudat alatt úgy érezheti hisztivel bármit elér"
Ha tényleg figyeltél pszichológiai tanulmányaid során, akkor tudod, hogy ez csak akkor igaz, ha tényleg a hiszti hatására leszel kedves. Ha csak akkor figyelsz, mit mond, amikor hisztizik, akkor valóban nem jól csinálod.
" gyerek nincs mivel a nejem meddő"
Szerintem itt a válasz. Én úgy gondolom, neki ez nem annyira triviálisan feldolgozható történet, mint neked. Én férfi vagyok, de annyit én is tudok, hogy egy nő totál selejtnek érzi magát, ha nem lehet gyereke. A nejednek szerintem ott motoszkál a gondolataiban, hogy csak idő kérdése, és úgyis elhagyod egy igazi nőért, aki tud neked gyereket szülni. Egész nap nők között szaladgálsz, akik tudnának neked olyat nyújtani, amit ő nem, és emiatt kikészül.
Erről beszélni kell vele, egész pontosan neki kell beszélnie erről. Ha kell, akkor szakemberrel.
Egyetértek az utolsóval, lehet h a meddőségből fakad a kisebbségi érzése, h ő nem elég jó Neked, ráadásul, nap mint nap kapcsolatban vagy csinosabbnál csinosabb és
szülni képes nőkkel.
Nem lehet könnyű neki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!