Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be szoktatok jelentkezni a párotok facebook fiókjába?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap megemlített barátnőm, hogy mi lenne ha elmondanánk egymásnak a facebook jelszavainkat, és akkor bármikor bármi van be tudunk lépni egymás profiljába. De elutasítottam, szerintem ezt nem kellene, nem szeretném hogy olvassa minden egyes üzenetemet stb.. jól tettem? Mit gondoltok? Ti belemennétek ebbe?2013. szept. 8. 22:45
11/13 anonim válasza:
Minek? Nem értem, szerintem hülyeség. Jó, nem fogom titkolni a jelszavaimat, ha meglátja, megalátja. De nem lépne bele, és én sem az övébe.
12/13 anonim válasza:
Mindenkinek kell magánszféra.
13/13 anonim válasza:
Szerintem ez így bizalmatlanságra utal. Egyrészt
Másrészt, ha nincs rejtegetnivalód.....akkor miért háborít fel ennyire? Miért utasítottad el?
Mi a férjemmel ismerjük egymás jelszavát. Én szoktam inkább belépni az övével, ha a honfoglalón már minden játékomat eljátszottam.:D Akkor átmegyek az övére fbn keresztül és ott játszom. Meg meg szokott kérni, hogy ha képet akar feltölteni akkor tegyem fel én hozzá, vagy írjak tőle üzenetet a húgának, hogy mikor lesznek otthon... ilyesmi.
De pl halál nyugodtan hagyjuk belépve mindketten magunkat, egyszerre is, egyszerűen nincs titkolni valónk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!