Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdtétek már/kezdenétek újra az exetekkel?
Szerintem úgy működhet, ha sok idő után, egy másik életszakaszban találkoztok újra. Addigra mindketten sokat változtok, talán összepasszoltok.
De annak, hogy pár hónapon belül megint egymás mellett köttök ki, nincs értelme. Vélhetően nem változott semmi, ugyanazok a problémák lesznek megint.
én 10 év után valószínűleg meg fogom kereseni az első baratnőmet aki amai napig a legjobb kapcsim volt, de az élet úgy alakult hogy elmentünk egymás mellől.
szerintem simán működhet.
Újrakezdtük és boldogok vagyunk!
Semmi különös nem történt, kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, amit nem vettünk észre csak amikor már egymás agyára mentünk. Feszt együtt lógtunk. Azt mondta már nem szerelmes belém, pedig ő még az akar lenni. Így szakított. Két nap múlva pedig úgy jött vissza, hogy hiányzom neki és nem akar elveszíteni :)
Igen. Nagyon rossz ötlet volt. Csúnya vége lett a dolognak.
De legalább megismertem az igazi énjét, és többet nem kezdtem vele:D
Örülök hogy váltottam, különben sose ismertem volna meg a férjemet, akivel boldog vagyok.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!