Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm számomra furcsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm számomra furcsa kijelentést tett vagy csak én reagálom túl a helyzetet?

Figyelt kérdés
A történet az lenne hogy a napokban talákoztam barátnőmmel amiben eddig semmi meglepő nincsen mivel ez szinte mindennapos . A lényeg hogy 4 hónapja vagyunk együtt több mint egy éve jól ismerjük már egymást . Én vagyok neki az első szerelem 18 éves én 19 vagyok . Felhozódott hogy egyes párok 2-3 évekig is nagyon jól megvannak mire ő erre azt mondta hogy jelen pillanatban nem tudja elképzelni hogy ő 2-3 évig együtt legyen valakivel . Ezt most azért mondta mert még nem volt senkije vagy mi lehet az oka ? Mások szerint ne tulajdonítsak ennek jelentőséget mások szerint meg aggasztó lehet . Normális nem bunkó véleményeket vagy esetleg megnyugtató sorokat várok . Az őszinte vélemények érdekelnek ! Bunkók kíméljetek !
2009. nov. 2. 22:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Végtére is lehet hülyeség volt megkérdezni mert erre csak úgy adhat az ember normális választ ha ismer engem is meg barátnőmet is meg a kapcsolatunkat ...
2009. nov. 2. 23:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet -...-
2009. nov. 2. 23:09
 13/18 A kérdező kommentje:
jól elbeszélgettünk azért ... köszi hogy nem voltál bunkó igaz nem nyugtattál meg .. közben a közeli haverokat megkérdeztem akik ismerik mindkettőnket szerintük nem kell félnem remélem nem a te verziód lesz végül a nyerő . mégegyszer köszi azért
2009. nov. 2. 23:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézd, amikor összejöttünk a barátommal, úgy vezette fel kissé bénán a dolgokat, hogy mi lesz ha majd egy év múlva szakítunk. Hát gondolhatod, hogy ez hogyan érintett, rögtön egy kapcsolat elején. Ennek ellenére már 6 éve együtt vagyunk és nincs semmi baj:)

Szerintem ne reagáld túl a helyzetet. Mi lányok sokszor teszünk, beszélünk meggondolatlan hülyeségeket.:)

Nyugi, nem lesz semmi baj:)

2009. nov. 3. 00:06
 15/18 anonim válasza:
100%

Szerintem ez mind hülyeség.

Egyszerüen egy jó csajjal vagy együt aki nem kertel őszinte, tudja hogy fiatalok vagytok zajlik az élet, nem tudja mit hoz a jövö és nem tervezz még.

Jól teszi, ennyi idősen ne is tegye! Ha jól megvagytok ne agodj, majd hozza a jövö a dolgokat.

Inkább becsüld az őszinteségét!

2009. nov. 3. 07:28
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindkét választ ... hát tényleg jó csajszi és igaza van mindkettőtöknek . nem parálok inkább becsülöm hogy őszinte és végre egy olyan válasz amiben ki van fejtve a lényeg .
2009. nov. 3. 08:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem tudja elképzelni az nem jelenti azt, hogy nem is fog veled 2-3 évig együtt lenni...

Ez nem egy kijelentésen múlik.

Azért jó lenne, ha elbeszélgetnél vele, nem kell rögtön lerohanni, hogy azonnal magyarázatot követelsz.

Mondd el neki mennyire szereted, hogy Te hosszú távon gondolkodsz vele kapcsolatban.

4 hónap után az emberek még nem kovácsolódnak össze, van akinek 10 év is kevés.

2-3 év sok idő, lehet Te fogod Őt elhagyni fél év múlva...

Vannak előre nem tervezett problémák amik felrúghatnak akár 20 év házasságot is.

Használd ki a pillanatot. Tart ameddig tart.

2009. nov. 3. 09:09
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményedet ! tényleg az lesz a legjobb ha kicsit beszélgetek vele de nem fogom lerohanni :)
2009. nov. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!