Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm számomra furcsa kijelentést tett vagy csak én reagálom túl a helyzetet?
Szia!
Nézd, amikor összejöttünk a barátommal, úgy vezette fel kissé bénán a dolgokat, hogy mi lesz ha majd egy év múlva szakítunk. Hát gondolhatod, hogy ez hogyan érintett, rögtön egy kapcsolat elején. Ennek ellenére már 6 éve együtt vagyunk és nincs semmi baj:)
Szerintem ne reagáld túl a helyzetet. Mi lányok sokszor teszünk, beszélünk meggondolatlan hülyeségeket.:)
Nyugi, nem lesz semmi baj:)
Szerintem ez mind hülyeség.
Egyszerüen egy jó csajjal vagy együt aki nem kertel őszinte, tudja hogy fiatalok vagytok zajlik az élet, nem tudja mit hoz a jövö és nem tervezz még.
Jól teszi, ennyi idősen ne is tegye! Ha jól megvagytok ne agodj, majd hozza a jövö a dolgokat.
Inkább becsüld az őszinteségét!
Az, hogy nem tudja elképzelni az nem jelenti azt, hogy nem is fog veled 2-3 évig együtt lenni...
Ez nem egy kijelentésen múlik.
Azért jó lenne, ha elbeszélgetnél vele, nem kell rögtön lerohanni, hogy azonnal magyarázatot követelsz.
Mondd el neki mennyire szereted, hogy Te hosszú távon gondolkodsz vele kapcsolatban.
4 hónap után az emberek még nem kovácsolódnak össze, van akinek 10 év is kevés.
2-3 év sok idő, lehet Te fogod Őt elhagyni fél év múlva...
Vannak előre nem tervezett problémák amik felrúghatnak akár 20 év házasságot is.
Használd ki a pillanatot. Tart ameddig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!