Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha sírok, mert szeretem?
Figyelt kérdés
Néha túltengenek bennem az érzelmek, és elkezdek sírni abból az érzésből fakadóan, hogy mennyire szeretem a párom.
Egyszer ő is sírt, mikor együtt voltunk és átöleltem, azt mondta, azért, mert olyan jó vagyok hozzá.
Azelőtt csak egyszer fordult elő vele ilyesmi, még mielőtt összejöttünk volna, és mondtam, hogy gyógyíthatatlan szívproblémáim vannak.
19L
2013. szept. 8. 15:33
1/2 anonim válasza:
persze :) szerintem ez aranyos :)
2/2 anonim válasza:
Igen, teljesen normális. A legtöbb ember elég könnyen tud sírni, pláne erős érzelmek hatására. Ha azért sírsz, mert szereted, akkor nagyon szerencsés vagy, hogy összejöttél vele. Akit az ember ennyire szeret, azt nagy kár lett volna elszalasztani, úgyhogy gratulálok neked (nektek)! Én például nem tudok sírni, utoljára 10 évesen sírtam, amikor elvesztettük egy osztálytársunkat. Nekem nem megy, de nem is kell. Pedig nekem is van valaki, akit annyira szeretek, hogy sírnék, ha tudnék. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!