Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok egy 2,5éves kapcsolatot, egy új szerelemért?
Nos..2éve járok vkivel,már nem lángolo szerelem..
A tavalyi évben volt 1 srác aki sokoszor bámult..elsöbb nem törödtem vele,de utána találtam bennne vmi vonzot(mind ez 1 napon történét 1 helyen)majdnem rá is ment a kapcsim,de a srácot azota nem láttam egészen a csütörtöki napig 1 kávézoban..azota veleálmodok nap mnit nap ugy érzem be fogok szeretni akármennyire se akarom elvesziteni a mostani pasim..ti hogy döntenétek?
azota a srác bejelölt ismerösnek én meg nap mnit nap csak öt nézem és rola ábrándozok..
és még 18 vagyok..lekössem magam,v ne?
perzse ne nézzetek már hülyének, én is megismerni akaorm elöször,csak belevágjak e az ismerkedésbe v ne?
jo szarul fogalmaztam meg, de én nem akarom játszani az álszentet a pasim elött h közbe a hátamögött meg mással találkozgatok...
nem dugni akarok nem félre kefélni csak egyszerüen más pasi kezdett el érdekelni,ésa kérdés merjek e ismerkedni
nem arrol van szo h rám nézett én meg odadobom magam én nem ilyen nö vagyok
Hagyd ott a barátodat, és válaszd a másikat.
A barátod jobbat érdemel, mint te, igazi kis ribanclekű p*csa vagy.
sztemitt sokan félre érti,ö nem megcsalni akarja,csak megismerni a srácot,nyilván azért tette fel a kérdést(elég bonyolultan)mert most összevisszaság van benne..
"megízlelte 1 kicsit a szabad levegöt" nyilván nem akarja magát lekötelezni,de az érzéseknek nem leeht ellenállni,persze ha már ismeri a srácot és tényleg bejön neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!