Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feladnátok egy 2,5éves kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok egy 2,5éves kapcsolatot, egy új szerelemért?

Figyelt kérdés

Nos..2éve járok vkivel,már nem lángolo szerelem..

A tavalyi évben volt 1 srác aki sokoszor bámult..elsöbb nem törödtem vele,de utána találtam bennne vmi vonzot(mind ez 1 napon történét 1 helyen)majdnem rá is ment a kapcsim,de a srácot azota nem láttam egészen a csütörtöki napig 1 kávézoban..azota veleálmodok nap mnit nap ugy érzem be fogok szeretni akármennyire se akarom elvesziteni a mostani pasim..ti hogy döntenétek?

azota a srác bejelölt ismerösnek én meg nap mnit nap csak öt nézem és rola ábrándozok..

és még 18 vagyok..lekössem magam,v ne?

2009. nov. 2. 21:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

perzse ne nézzetek már hülyének, én is megismerni akaorm elöször,csak belevágjak e az ismerkedésbe v ne?

jo szarul fogalmaztam meg, de én nem akarom játszani az álszentet a pasim elött h közbe a hátamögött meg mással találkozgatok...

nem dugni akarok nem félre kefélni csak egyszerüen más pasi kezdett el érdekelni,ésa kérdés merjek e ismerkedni

nem arrol van szo h rám nézett én meg odadobom magam én nem ilyen nö vagyok

2009. nov. 2. 22:22
 12/17 anonim ***** válasza:
ha vagy elég nagy ahoz hogy ilyen lebaszást adj 1-2 értelmes válasz után akkor legyél elég nagylány ahoz is hogy ezt egyedül döntsd el
2009. nov. 2. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Hagyd ott a barátodat, és válaszd a másikat.

A barátod jobbat érdemel, mint te, igazi kis ribanclekű p*csa vagy.

2009. nov. 2. 22:57
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem meg fiatal vagy, most kell kiélned magad!!! ha pl együtt maradsz a barátoddal még 10 évig de csak már mint "barátok" akkor szted hogy fogod magad érezni???? ráérsz majd akkor együtt lenni egy olyannal akit már nem szerelemből szeretsz ha már gyerek is van meg télleg nagy kötődés!!!! Persze a barátod szívét összetöröd de hát egyszer él az ember!!!!De azért ne csald meg mert az nagy szemétség lenne!!! 24/L
2009. nov. 3. 10:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia én is azt mondom hogy még éld ki magad.. ráérsz később megkomolyodni és lekötni magad valaki mellett... Bár a leghosszabb kapcsolatomba én is úgy éreztem hogy sose lesz vége örökre 1 üt... stb de aztán a csaj dobott 2 év után más pasi miatt. Nagyon szar volt de megtudtam érteni és azóta nekem is kicsit más lett a felfogásom ilyen téren.Megcsalni semmiképp ne csald meg, de el kéne mondanod neki h még nem akarod lekötni magad, élni szeretnél biztos nagyon kilesz a srác de nem megbántani akarlak csak ha ilyeneken gondolkodsz tényleg jobbat érdemel... Te meg még élj és keresd az igazit:) Én is ezt teszem 19/f
2009. nov. 3. 14:34
 16/17 anonim válasza:

sztemitt sokan félre érti,ö nem megcsalni akarja,csak megismerni a srácot,nyilván azért tette fel a kérdést(elég bonyolultan)mert most összevisszaság van benne..

"megízlelte 1 kicsit a szabad levegöt" nyilván nem akarja magát lekötelezni,de az érzéseknek nem leeht ellenállni,persze ha már ismeri a srácot és tényleg bejön neki

2009. nov. 3. 19:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért válaszol úgy mindenki mintha megcsalás lenne a fő kérdés mert általában az a vége:P és ezért adják a többiek a tanácsot h jó jó hagyd ott csak ne verd át
2009. nov. 4. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.