Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még érezhet valamit?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú és egy lány nagyon szerelmesek voltak egymásba, de nem lehetett köztük semmi és a fiú szakított vele h ne szenvedjenek akkor 3 hónap után még érezhet iránta valamit?2009. nov. 2. 20:58
2/9 A kérdező kommentje:
miért nem???
2009. nov. 2. 21:01
3/9 anonim 

válasza:

Szerintem, ha tényleg szeretett és nem csak átvert, akkor lehet hogy még érez valamit. Nincs kizárva. De ezt a hímneműek majd úgyis lepontozzák... :))
4/9 anonim 

válasza:

Hogyne érezhetne? Ha tényleg (!!!!!!) szerelmesek voltak egymásba, akkor azt ennyi idő alatt nem lehet elfelejteni!
5/9 anonim 

válasza:

ha közben a fiú nem jött össze mással, 3 hónap azért elég a felejtéshez ha közben van más
6/9 anonim 

válasza:

Nem feltétlen elég 3 hónap a felejtéshez. Én 5 hónapja szakítottam, de mindennap eszembe jut a volt párom. Természetesen már nem úgy, csak barátként. De valahogy minden nap van valamilyen "esemény" ( zene, tánc, hasonmás... stb.) és eszembe jut. Pedig nem sokáig voltunk együtt, nincs fél év. A kapcsolatunk a elég hamar romlani kezdett és sokat szenvedtem, szenvedtünk. Szóval szerintem, ha tényleg nagyon szerettétek egymást, akkor biztos, hogy még sokat gondol rád. Azt nem tudom miért nem lehetett semmi, de ha ő is akarta volna, akkor most is biztosan szeretné, ha lenne rá módja.
7/9 anonim 

válasza:

a zene, tánc, hasonmás részt úgy értsd, hogy meghallok egy zenét. A táncot nem tudom miért írtam :D tárgyat akartam... :P A hasonmás pedig érthető szerintem...
8/9 anonim válasza:
Egyénenként válltozhat hogy ki hogy tud felejteni, ha nagyon szerelmesek voltatok hogy nem sikerült a dolog?
9/9 A kérdező kommentje:
nagyon hosszú és bonyolult és senkit nem akarok untatni
2009. nov. 5. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!