Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erez iranta meg valamit?
Figyelt kérdés
Van egy csaj,2 es fel honapja vagyunk egyutt.Es van egy fiu,az exe...Es van egy olyan erzesem,hogy erez iranta meg valamit.Tegnap este is mikor koszontek el egymastol hosszan olelkeztek,es rakerdeztem,hogy erez-e iranta meg valamit.Azt mondta igen erez,azt hogy szuksege van ra es nagyon jo baratok de ennyi es csak engem szeret.Es annyit kell meg tudni,hogy miattam szakitott az illetovel.Velemenyek?#Erez iranta meg
2013. szept. 7. 21:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem szereti, de nem szerelmes belé.
2/6 A kérdező kommentje:
Ertem,az nem baj.Semmi bajom ugy hisz haverem az exe! Meg irjatok velemenyeket kerlek!
2013. szept. 7. 21:28
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg az emlékek és a barátság miatt jóban vannak. Bár fogalmam sincs, hogy mit takar a "miattam szakitott az illetovel" rész.
4/6 A kérdező kommentje:
Hat annyit,hogy amugy is tetszettem a csajnak es tobbet is foglalkoztam vele mind az exe,es akkor szakitott vele a csaj s osszejott velem
2013. szept. 7. 21:34
5/6 A kérdező kommentje:
Csak annyi,hogy jartak.Es feltem a csajt,mert nagyon szeretem.
2013. szept. 7. 21:40
6/6 anonim válasza:
Egyet mondok neked az hogy az exel jóba van valaki az sose jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!