Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem sértődnétek meg azon ha barátnőtök elmenne bulizni pár napra csak úgy hirtelen?
Tegnap este elment egyik barátnőjével koncertekre, és mondta, hogy marad ma is nála egész nap mert este megint mennek..és meg sem kérdezi, csak úgy mondja, mint ha természetes volna, hogy csak úgy napokra elmegy partizni.
Ezt csak én reagálom túl és nekem hülye a felfogásom vagy szerintetek is zavaró? Mert ez engem most zavar. Nem tudom miért, de olyan mint ha nem is érdekelné a véleményem, nem is lenne rám kíváncsi, csak azokra a koncertekre meg a barátnőjére.
Nem az apukaja vagy, hogy meg kene ilyesmit kerdezzen. Most kepzeld el :
- figyu, maradhatok meg egy napot lecci? most ez milyen lenne mar...
Szerintem nincsen semmi a hatterben, csak siman jol erzik magukat, es folytatni szeretnek, es szerintem igen is termeszetes.
Az is termeszetes, hogy zavar, de hagyd hogy kicsit jol erezze magat, es bizz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!