Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mi lesz igy? Szünetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lesz igy? Szünetet mondott

Figyelt kérdés

szeretném ha segitenétek vmiben, barátnőm szünetet javasolt, h tul sokat voltunk együtt eddig, és már igy nem olyan jo neki, mondja h ha kis szünetet tartanánk jobb lenne. de beszülünk msnen, hiv is, mondja h szeret, vagy ha megkérdezem h elhagy v mivan, azt irja/mondja h hülye, meg nyugi meg hasonlok, de mégis azt érzem h nem akar velem lenni :(

szerintetek szakitani akar mi lesz?:(

én nagyon szeretem és nem akarom h vége legyen, több mint egy éve együtt vagyunk és sokmindenen keresztül mentünk, de együttmaradtunk, sztetek lesz vmi jo ebből?:(

köszi előre is

2009. nov. 2. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:

nekeresd, ne nyaggasd, ne kérdezgesd. Ez a legjobb amit tehetsz, mert ha szeret még így fog rájönni. Ha meg szakítás a vége akkor a nyafogás csak ront a helyeten. Tudom hagy nagyon neház elviselni, nkem annyira nehéz volt amikor két év után kért szünetet, hogy egy hónap után mondtam neki hogy vagy velem vagy nélkülem. És nékülem.

Tapasztalatból nem sok jót jósolok, de sok sikert.

2009. nov. 2. 19:42
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi, nem rég mondta h nem hiszi h elhagyna, érzem 1 kicsit h szeret, de félek...

most inkább barátaival van, mint velem, csak félek, h máshogy dönt, h megérzi h jobb nélkülem vagy vmi, de remélem h rájön h hiányzok neki és minden rendben jön

2009. nov. 2. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
egyet félrekufircol és rendben lesz minden.
2009. nov. 2. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Szünet = talonban tart, míg másikat keres. Ajánlom te is keress másikat.
2009. nov. 2. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg nem a szakítás lesz a vége. Ahogy az előttem is írta most hagyj neki időt. Ilyenkor sajnos mást nem tehetsz. Ha nyavalyogsz és állandóan keresed akkor azt fogod benne megerősíteni, hogy nem akarja majd tovább folytatni. Tudom, mert voltam ilyen helyzetben. Nő vagyok és kicsit én is besokaltam. Időt kértem, de akkor is keresett mikor jobb lett volna ha nyugiban marad. Így a szakítás lett a vége.
2009. nov. 2. 19:57
 6/7 A kérdező kommentje:

a 2 tahonak obszcén megjegyzések, uccsonak köszi, tudom, most már kedvesebb volt, enyhül meg ilyenek, de hiányzik, és rossz érzés...

főleg h nem sok mindenkim van rajtakivűl, haverok más városban, család is hasonloban, szal igy rosszabb..

2009. nov. 2. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én is mondtam már ilyet a pasimnak, és csak tereltem, mert nem akartam megbántani azzal, hogy szakítok. Akkor még kis csitriként azt hittem, ha leépítem, akkor nem fog neki fájni annyira. Most már nem így látom,jobb lett volna megmondani neki, hogy vége, csak gyáva voltam. Lehet, hogy ő sem meri megmondani? Biztos vagy benne, hogy még szeret? Ez nem bántás, csak jó lenne, ha őszinte lennél magadhoz, nehogy te sérülj jobban.
2009. nov. 3. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!