Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lesz igy? Szünetet mondott
szeretném ha segitenétek vmiben, barátnőm szünetet javasolt, h tul sokat voltunk együtt eddig, és már igy nem olyan jo neki, mondja h ha kis szünetet tartanánk jobb lenne. de beszülünk msnen, hiv is, mondja h szeret, vagy ha megkérdezem h elhagy v mivan, azt irja/mondja h hülye, meg nyugi meg hasonlok, de mégis azt érzem h nem akar velem lenni :(
szerintetek szakitani akar mi lesz?:(
én nagyon szeretem és nem akarom h vége legyen, több mint egy éve együtt vagyunk és sokmindenen keresztül mentünk, de együttmaradtunk, sztetek lesz vmi jo ebből?:(
köszi előre is

nekeresd, ne nyaggasd, ne kérdezgesd. Ez a legjobb amit tehetsz, mert ha szeret még így fog rájönni. Ha meg szakítás a vége akkor a nyafogás csak ront a helyeten. Tudom hagy nagyon neház elviselni, nkem annyira nehéz volt amikor két év után kért szünetet, hogy egy hónap után mondtam neki hogy vagy velem vagy nélkülem. És nékülem.
Tapasztalatból nem sok jót jósolok, de sok sikert.
köszi, nem rég mondta h nem hiszi h elhagyna, érzem 1 kicsit h szeret, de félek...
most inkább barátaival van, mint velem, csak félek, h máshogy dönt, h megérzi h jobb nélkülem vagy vmi, de remélem h rájön h hiányzok neki és minden rendben jön

a 2 tahonak obszcén megjegyzések, uccsonak köszi, tudom, most már kedvesebb volt, enyhül meg ilyenek, de hiányzik, és rossz érzés...
főleg h nem sok mindenkim van rajtakivűl, haverok más városban, család is hasonloban, szal igy rosszabb..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!