Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltünően csinos és szép nő vagyok, az utcán a férfiak fütyűlnek vagy leszólítanak akkor is ha a párom ott van. Ezért ő rám haragszik emiatt. Mit tegyek, öltözzem apácának?
Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 15:28
31/39 anonim válasza:
#28 Ha az lenne, a hormonháztartásom elég indok lenne a bíróságon, ha a bigott fejeteket lemészárolnám? Mert nyilvánvalóan a férfi ösztönök és a hormonok az oka annak, hogy elfogadhatónak találjátok, ha egy pasas fütyül és beszólogat az utcán vadidegen nőknek, nem? elvégre a pasik nehezen parancsolnak az ösztöneiknek, nem? Akkor szerintem ennyi igazán jár nekem is.
32/39 anonim válasza:
30-as biztos nem öltözöl elég k..rvásan, azért nem fütyülnek :D
33/39 anonim válasza:
ma 17:25
Bocsánatot kérek!
Látom komolyabb gondok vannak veled,mint azt gondoltam.....
34/39 anonim válasza:
Jesszus, ki ez a feminista, magamutogató, mindenpasidögöljönmeg liba? :D
35/39 anonim válasza:
ma 17:27
Tudnék én is úgy öltözködni,sminkelni magam,hogy beszólogassanak,de:
1. Van elég önbizalmam enélkül is
2. Én inkább cikinek érezném,nem büszkeségnek....
36/39 anonim válasza:
ma 17:29
Nem feminista,csak összekeverte a c-vitamint,a dilibogyójával......
37/39 anonim válasza:
76-os!
minden rosszindulat nélkül mondom,hogy válts orvost,mert a mostani nem használ!!
39/39 anonim válasza:
Én azon csodálkozom hogy a pasid elviseli, hogy szinte már jobban oda vagy saját magadért mint érte:D
egyébként pedig, nem kell k.rvásan öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!