Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LittleFairy: kérdése:
Mivel lepjem meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok !17 éves vagyok, a barátom pedig 18. Valami kis aprósággal szeretném meglepni( lehetőleg olyannal ami nem kerül pénzbe). De nem tudom mi legyen az..azt veszem észre hogy midig ő kedveskedik nekem..most itt az idő ,hogy fordítva legyen! Segítsetek :) Holnap leszünk 3hónapja együtt..ez alkalomból2013. szept. 7. 14:19
1/4 anonim válasza:
mutasd meg neki a cicid az elég lesz :D
2/4 Christiano Ronaldo válasza:
Jajaja, ha a szex nálad ingyen van akkor be fogja érni azzal is, a nyakamat teszem rá.
3/4 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem kerül pénzbe? Ha szexel akarod meglepni, az sincs ingyen, az óvszert is meg kell venni.
Én szerintem mostani hangulamtomból kiindulva, vennék két fajta jó minőségű finom csokit, felolvasztanám, összekeverném és valami szép tálba tenném. Vennék finom epret is és áthívnám a fiút, aztán etetnénk egymást (=
4/4 A kérdező kommentje:
A szex nálunk mindennapos..szoval..
2013. szept. 7. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!