Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg? (lent)
Figyelt kérdés
Két éve osztálytársam egy lány, akibe menthetetlenül szerelmes lettem nagyon sokat beszélgetünk msn en, élőben is de ott azért kevesebbet:D Hogyan tudnám meghódítani? Nagyon kéne a segítség, első barátnő lenne:D Mindketten félénkek vagyunk, szerintem ő sem merne kezdeményezni. 14/F2009. nov. 2. 17:28
1/6 anonim 

válasza:

Legyél bátor. ha ozstálytársad főleg. menj oda hozzá szünetekben,ismerd meg jobban,aztáán ha olyan adódik hivd el valahová.! Ne legyéél félénk tedd meg az első lépést bajod nem lehet belőle..:)
sok sikert.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, ha nem jön össze, mivel 7pecsétes titok mindenki tudni fogja. És lehet lehurrogtok de ez égő. És ha nemet mond hogy nézek még 6 évig a szemébe?
2009. nov. 2. 17:58
3/6 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem hogy szerintem egy fokkaljobban néz ki nálam, ne értsétek félre nem nehézbombázó nem is rusnya, énse vagyok csúnya csak szerintem ő szebb nálam:(
2009. nov. 3. 17:45
4/6 anonim 

válasza:

hová jársz te sulibe vazze?:DD
8év?:D
egyébként próbálkozz,max nem jön össze,de az nem égő...
5/6 A kérdező kommentje:
Pécsen egy hatosztályos gmnáziumba és csak 5 évig bocsánat, elszámoltam
2009. nov. 4. 15:47
6/6 anonim 

válasza:

Nyugodtan barátkozhatsz vele, nekem annak idején a gimiben szinte csak pasi barátaim voltak, mert a csajok között nem bírtam azt a sok viszályt, hazudozást, féltékenységet, irigységet, intrikát! Szóval ez egy igazi sztereotípia, hogy a lányoknak nem lehet pasi-haverjuk, hol van ez előírva?! És hát nem kell mondanom, hogy egy jól működő barátságból születik a legszebb szerelem! :)
Hajrá!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!