Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a barátnőmet szexuálisan, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2éve eggyütt vagyunk, kb. Fél éve csak havonta szexelünk, pedig eleinte minden héten és nem is 1x. Ha jobban belegondolok más nővel szìvesen lefeküdnék,persze soha nem csalnàm meg. A fél év alatt felszedett kb 20kg t amit sajnos annyira nem tartok vonzònak :S lehet ezért nem kìvànom màr vagy csak elmùlt a nagy érzelem?2013. szept. 6. 18:47
11/15 anonim válasza:
Hogy elmenj futni, és kevesebbet zabák 0 ft kell, ha nincs ideje az már kifogás, de a pénz ne legyen az a testmozgásan könyörgöm... -.-
12/15 anonim válasza:
Egyébként, másfél év után nem kéne így lelankadnia a szexnek ! Nagyon nem... Szerintem egyszerűen nem vonzódsz már úgy iránta, amin segíthettek ha tényleg megbeszéled vele, hogy örülnél, ha csinosabb lenne...( persze ne így mondd, erre én is megsértődnék) :D
13/15 A kérdező kommentje:
Utaltam már rá, de valahogy mindig rosszul jött ki.:S
2013. szept. 6. 19:38
14/15 kolosszus22 válasza:
62%-os, nem tudom miért kevered a pénzt a fogyáshoz, akarat kérdése. 3 hónap alatt 15Kg-ot dobtam le és nem költöttem semmi extrára, esténként eljártam sétálni, majd futni. Abbahagytam az édességzabálást + a cukros üdítőket. Normálisan reggeliztem, ebédeltem, csak vizet ittam, vacsorára meg max valami könnyűt ettem (mondjuk valami gyümölcsöt. Semmi különleges diétás biz-bazt nem vettem. Mozogni kell + nem minden szart összeenni. Ennyi.
26F
15/15 anonim válasza:
akkor ismerkedj másokkal ha nem képes lefogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!