Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok tanácsra lenne szükségem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok tanácsra lenne szükségem. Nem szeretném elvezsiteni a barátomat. Mit tegyek hogy visszakapjam?

Figyelt kérdés
SZoval alapvető probléma az volt h megfolytottam a szeretetemmel szoval igen manapság már az is baj h ha nagyon szeretsz valakit és bármit megteszel érte.... ő volt az első igazi barátom 9hónapja vagyunk együtt (voltunk). Most pedig szünetet kért h neki ez sok. Mit tegyek? Keressem ne keressem? ja és osztálytársak avgyunk. L 17
2009. nov. 2. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Mégis mit értesz megfolytás alatt? Mertha nem engedted sehova mert hisztiztél neki hogy nem veled van, akkor megértem. Deha más a helyzet, akkor inkább ülepedjen egy kicsit a dologt. Kicsit részleteseben beszámolhatnál:)
2009. nov. 2. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is ez történt, csak én fickó vagyok... Nem tudom, engem elküldött a p*csába, és szörnyen érzem magam, mert azért küld el, mert SZERETEM... :\ Én most egy picit nem keresem, tartok egy hét szünetet, és utána felkeresem... Nem tudom, mennyire jó ötlet ez... Lehet elveszítem, de ha keresem, megint sok leszek, és ezt nem akarom...
2009. nov. 2. 16:51
 3/5 A kérdező kommentje:

szoval a megfolytást ugy kell érteni hogy szerettem volna ha sokat vagyunk együtt pl most ősziszünetben. Meg az a baja h szeretnék sokat vele lenni?! de basszus nem az a normális ha szeretsz valakit szeretnél sokat vele lenni? általában nálam vagyunk emrt itt nyugis, nem szeretek náluk lenni mert a tesója meg a szülei mindig zargatnak. ezt olyna nezéz megérteni? ezen is megsértődik...

nem balhéztam ha elment bulizni avgy pókerezni a haverjaival. ugyh belementem 1hét szünetbe erre most ő hivogat. normális??

2009. nov. 2. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyira jó ilyeneket hallani...nekem ilyen pár lenne minden vágyam, erre nekem évek óta nem jut semmi. Bezzeg a sok faxt/ribancot mindig "meg lehet folytani" (a francot, nem szereti a túlzott kötődést) a szeretettel...
2009. nov. 2. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
csak még annyit tennék hozzá h hát nem egy tulzott jóképü pasi, jó a szövege ennyi. viszont én jó csaj vagyok (nem nagyképűségből) de mindneki szerint találhatnék magamnak jobb pasit. ő viszont h oylat talál e aki kölsőleg is jol néz ki és szereti is ennyire mint én és nem "folytja" meg hát......befizetek rá:)
2009. nov. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!