Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok tanácsra lenne szükségem. Nem szeretném elvezsiteni a barátomat. Mit tegyek hogy visszakapjam?
Figyelt kérdés
SZoval alapvető probléma az volt h megfolytottam a szeretetemmel szoval igen manapság már az is baj h ha nagyon szeretsz valakit és bármit megteszel érte.... ő volt az első igazi barátom 9hónapja vagyunk együtt (voltunk). Most pedig szünetet kért h neki ez sok. Mit tegyek? Keressem ne keressem? ja és osztálytársak avgyunk. L 172009. nov. 2. 16:42
1/5 anonim válasza:
Mégis mit értesz megfolytás alatt? Mertha nem engedted sehova mert hisztiztél neki hogy nem veled van, akkor megértem. Deha más a helyzet, akkor inkább ülepedjen egy kicsit a dologt. Kicsit részleteseben beszámolhatnál:)
2/5 anonim válasza:
Szia, nekem is ez történt, csak én fickó vagyok... Nem tudom, engem elküldött a p*csába, és szörnyen érzem magam, mert azért küld el, mert SZERETEM... :\ Én most egy picit nem keresem, tartok egy hét szünetet, és utána felkeresem... Nem tudom, mennyire jó ötlet ez... Lehet elveszítem, de ha keresem, megint sok leszek, és ezt nem akarom...
3/5 A kérdező kommentje:
szoval a megfolytást ugy kell érteni hogy szerettem volna ha sokat vagyunk együtt pl most ősziszünetben. Meg az a baja h szeretnék sokat vele lenni?! de basszus nem az a normális ha szeretsz valakit szeretnél sokat vele lenni? általában nálam vagyunk emrt itt nyugis, nem szeretek náluk lenni mert a tesója meg a szülei mindig zargatnak. ezt olyna nezéz megérteni? ezen is megsértődik...
nem balhéztam ha elment bulizni avgy pókerezni a haverjaival. ugyh belementem 1hét szünetbe erre most ő hivogat. normális??
2009. nov. 2. 17:05
4/5 anonim válasza:
Annyira jó ilyeneket hallani...nekem ilyen pár lenne minden vágyam, erre nekem évek óta nem jut semmi. Bezzeg a sok faxt/ribancot mindig "meg lehet folytani" (a francot, nem szereti a túlzott kötődést) a szeretettel...
5/5 A kérdező kommentje:
csak még annyit tennék hozzá h hát nem egy tulzott jóképü pasi, jó a szövege ennyi. viszont én jó csaj vagyok (nem nagyképűségből) de mindneki szerint találhatnék magamnak jobb pasit. ő viszont h oylat talál e aki kölsőleg is jol néz ki és szereti is ennyire mint én és nem "folytja" meg hát......befizetek rá:)
2009. nov. 2. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!