Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten ismertem meg a páromat. Működhet hosszú távon?
Én az előző páromat is interneten ismertem meg, akivel 2 évig voltam együtt. Nem volt különösebb probléma köztünk, jól megvoltunk, a munkám miatt váltunk el.
Jelenlegi páromat egy internetes társkereső oldalon ismertem meg, akivel 4 hónapja nagyon jó minden. Mostanában tervezzük, hogy össze is költözünk, csak van néhány akadály, de megoldjuk.
Szerintem az interneten is ugyanúgy "ki lehet fogni" jó/rossz pasikat/csajokat, mint ahogy egy személyes találkozó által. Persze interneten sok a "perverz", de egy kis ismeretség után egy személyes találkozóval sokminden kiderülhet, csak ésszel kell, lépésről lépésre haladni:) Vannak rossz tapasztalataim/beszélgetéseim, amikor interneten ismerkedtem pasikkal, de azok nem is érdekelnek és nem is találkoznék olyanokkal...
¨persze hogy müködhet,attol hogy interneten ismerted meg,ugyanugy megismerhetel strandon vagy egyéb helyen rossz és jo pasikat is!!!!
én személy szerint még nem jöttem interneten keresztül senkivel össze,de rengeteg baràtot szereztem!!!
adni kell esélyt.ma legtöbben interneten szeretnek ismerkedni,kitudja,lehet ö lesz az igazi,de az is lehet hogy nem,viszont akkor sem vesztessz semmit,hisz nem egy pasi van a vilàgon,és te magad irtad:az elözöt is interneten keresztül ismerted meg,és 2 évig tartott.tehàt miért ne?????
Én nem hiszek benne, főleg, hogy kicsi az esélye, hogy aki tetszik neked az pont tőled nem messze lakik, a távkapcsolat meg nem egy jó dolog.
A másik dolog az hogy szinte biztos, hogy akivel dumálsz az rajtad kívül még több lánnyal/fiúval tartja a kapcsolatot és nem biztos hogy pont téged fog választani.
Amúgymeg az ilyen társkereső oldalakon sok a csúnya ember, és aki meg jól néz ki arra ezren nyomulnak.
Miért ne működhetne?
Én is szoktam csetelni meg más helyeken ismerkedni,bár van 1 tartós kapcsolatom.Én eddig még nem talaltam olyan embert,akivel járnék is,és elég sok rossz tapasztalatom volt...de nem lehetetlen.Ha neked ilyen jó élményeid vannak,akkor ne is kételkedj ebben...Sok sikert a kapcsolatodhoz!
Második válaszadónak:
Annak ellenére, hogy interneten ismerkedtem meg, tudta, hogy a munkám miatt nem is leszünk túl közel egymáshoz. Hétköznap 130 km-re vagyok tőle, amúgy 70km-re lakunk egymástól. Ezért is tervezzük az összeköltözést, csak először munkahelyet kell változtatnom ahhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!