Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit "kell" tennie egy nőnek ahhoz, hogy úgy döntsetek el szeretnétek venni?
Valamivel biztos nagyon megfogtad. Lehet, hogy még senkivel se volt olyan jó a viszonya, m int veled.
Amúgy hány éves a párod?
Ez egyénenként változik. Ahány pasi annyi féle dolog :)
Mindenkinek mások a fontos tulajdonságok amiket a másikban szeretne látni. Egyesek a különlegességek szeretik, mások az egyszerűséget egyesek a nagyszájú vagány csajszikat mások a szerény félénk szűzies teremtéseket. Szerintem amúgy ehhez a döntéshez sok mindennek kell passzolnia. Nem 1-2 tulajdonságról van szó hisz annyi egyezés szinte mindenkivel van. Sok ilyen lehet, vagy egyszerüen annyira "beletaláltál" az ízlésébe, levetted a lábáról és hirtelen elhatározás a szerelem hevében. Ilyen is van akkor arra kell figyelni, hogy ki ne ábránditsd. De ha megkérdezed Tőle szerintem nagyon szivesen elmondja mi(ke)t szeret Benned annyira :)
Majdnem elfelejtettem..
Gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!! :)
Semmit nem tud tenni. :)
Nem vagyok házasság párti.
Annak a híve vagyok hogy ha egy pár boldog és szeretik egymást akkor egy papír egy gyűrű meg fehér ruha ezen nem fog változtatni, mert ha csak akkor érzi majd biztonságban magát a lány mellettem, hogy tuti őt akarom akkor régen baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!