Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége miért képtelen dönteni arról, hogy valójában akarja-e a párkapcsolatot, vagy sem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem a férfiakat ebből a szempontból.

Leírom röviden, mire gondolok:

Megismerkedem egy férfival, beszélgetünk, szimpatikusak vagyunk egymásnak, jól elvagyunk.

Aztán ez a dolog egy ponton átfordul abba, hogy hoppá, tetszünk is egymásnak.

Beszélgetünk, mosolygunk egymásra, egy-egy kósza érintés, tudjuk, ebből lehetne valami.

Megbeszélünk egy találkozót, aztán ezekután a férfi időhúzásba kezd.

Mert még idő kell neki, nem is tudja, hogy van ez, de akarja, csak szüksége van időre.

Nos, így alakult a helyzetem.

Ez a helyzet már csak azért is fura, mert nem először esik meg velem.

Nem értem, hogy akkor most bennem van a hiba?

Ha tetszem a férfinak, akkor mégis mire vár?

2013. szept. 4. 04:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#8-as

gondolod, hogy egyedül nekem van 84%-om? Tegnap még 85 volt egyébként. Remélem nem gondoltad komolyan amit írtál.

2013. szept. 4. 08:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyről beszélünk. Az olyan nők mint te, fiatalon még engem is elbizonytalanítottak, persze most már kicsit más a helyzet. De az mindenképp fontos, hogy ha sokszor történik meg ugyanaz az emberrel, akkor el kell gondolkodni, hogy önmaga a hiba forrása.

2013. szept. 4. 08:23
 13/19 Wadmalac ***** válasza:
49%

Szerintem éppen az a gyanús, aki gondolkodás nélkül ugrik fejest egy kapcsolatba. Amint valakinek komolyan megfordul a fejében, hogy ez most akár egy életre is szólhat, nagyon rózsaszínű szemüveg kell, hogy ne gondolkodjon el, mennyire képes ezt egy életre elképzelni.

És minél többet csalódik valaki, annál inkább óvatos.

Az ember óhatatlanul folyamatosan kérdezi saját magát: akarom én ezt?

De hát nem ez a jobb, mint egy év után rájönni, hogy nem is ezt akartam?

Vagy akkor, amikor már ott a gyerek, családot robbantani, életeket tönkretenni?

Azzal simán el lehet ijeszteni valakit, ha ő még vacillál, de a másik már húzza befelé a mélyebb kapcsolatba.

2013. szept. 4. 08:28
 14/19 Pendulum92 ***** válasza:
Szerintem több vasat tart a tűzbe.
2013. szept. 4. 09:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Párkapcsolat nem mindig jo. Dugni mindig jo. No ez a nagy dilemma. Te mit akarsz?
2013. szept. 4. 10:04
 16/19 Wadmalac ***** válasza:

Nem tudom, mi ez a sablonos gondolkodás, hogy a férfi olyan, mint a fakocka, ha nem akar azonnal dugni meg házasodni, akkor tutira van másvalakije.

De látom, tömeges ez a hozzáállás, mert itt is azt pontozzák fel, aki ezt mondja.

Hát lányok, ha tényleg így viszonyultok a pasikhoz, maradjatok meg inkább a zizegős barátnál. Ott a kapcsolati krízis csak az elemcsere idejéig tart.

2013. szept. 4. 10:39
 17/19 Pendulum92 ***** válasza:
Csak egy lehetőséget írtam le, és férfi vagyok.
2013. szept. 4. 12:33
 18/19 Wadmalac ***** válasza:

#17:

Szabad a véleményalkotás joga.

De gondolom nem te osztod magadnak a zöldet. :D

2013. szept. 4. 12:41
 19/19 Bebee válasza:
Szerintem a srác csak fél mert ha elszúrja akkor a barátságotoknak is vége.Csak adj időt a srácnak.
2013. szept. 16. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!