Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan férfibe szeretnétek bele, akinek van párja, mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Kivárnátok szó nélkül, hogy vége legyen a kapcsolatnak, megpróbálnátok elcsábítani az illetőt, vagy elfelejtenétek, vagy...?2009. nov. 1. 21:04
1/9 anonim válasza:
Nem foglalkozom foglalt pasikkal.
2/9 anonim válasza:
Elfelejteni biztosan nem tudnám,de amennyiben a pasi rám sem bagózna,akkor csendben várakozó álláspontra helyezkednék,és nem próbálnám meg elszedni a párjától.Az bizony nem lenne fair.Viszont,ha a pasi éreztetné velem,hogy akar tőlem valamit,akkor benne van a pakliban,hogy elcsábulnék...Viszont a kapcsijába továbbra sem folynék bele,rá hagynám a döntést.Ha látnám,hogy engem csak hemperget,akkor valószínű,otthagynám,mert én nem elégednék meg a szeretői státusszal.
4/9 anonim válasza:
Én a 21:21-es válaszoló vagyok,és még annyit szeretnék hozzá tenni,hogy érdekes módon itt mindenki olyan fene erkölcsös...Maga az megtestesült becsület...Viszont,ha abban a helyzetben lennének,nem biztos,hogy így látnák a dolgokat!Ez teljesen helyzetfüggő szerintem.
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a kivárás is erkölcsös. Szó nélkül, a vonzalmat/szerelmet teljes titokban tartva várva nem bántok meg senkit, és nem teszem tönkre a kapcsolatot.
2009. nov. 1. 21:36
6/9 anonim válasza:
Ebben tökéletesen igazad van,de minden helyzetre másként reagál az ember,és persze ki milyen alaptermészetű,ettől is nagyban függ.Én például most csendben félre álltam.Viszont,ha a pasi komolyan akarna tőlem valamit,lehet,hogy az felkavarná az állóvizet...és úgy viselkednék,ahogy eddig még soha.Ezt senki nem tudhatja!
7/9 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben.Konkrétan tudtam,hogy nem tökéletes a kapcsolata és azt is tudtam,hogy irántam sem közömbös,de sose kértem,hogy hagyja el a barátnőjét,sőt még bíztattam,hogy legyen türelmesebb,hátha jobb lesz.Végig tartottuk a kapcsolatot,sokat beszélgettünk.Ő is tudta,hogy nagyon tetszik nekem és bármikor megpróbálnám vele,de szeretője sosem leszek.Aztán mikor szakítottak,még mindig vártam,hogy teljesen tiszta lapokkal induljunk.(közben nekem is volt barátom,hogy lássa,hogy nem csak neki tartogatom magam,és hogy akármikor elveszíthet)Mikor mindketten egyedül voltunk,találkoztunk és végül ő mondta,hogy próbáljuk meg együtt.Azóta együtt vagyunk.(7 hónapja)Úgyhogy kitartás!Viszont ha nagyon tökéletes a kapcsolata és nem úgy néz rád,mint egy nőre,hanem csak mint barátra,akkor felejtsd el!
8/9 anonim válasza:
sajnos én is ilyen helyzetben vagyok :(((((
9/9 anonim válasza:
Egy cipőben járunk. én is csaj vagyok, 3 éve odavagyok egy nős pasiért. mig nem voltam benne ebben a helyzetben, engem sem érdekeltek a nős pasik, meg eszembe sem jutott h elszedjem valakitől. de sajnos a szerelemnek nem lehet parancsolni. nem hajtottam rá, csak történtek egymás után a dolgok, és joban lettünk. (barátként). igy meg már duplábban nem hajthatok rá, mert ugy végleg elvesziteném. és tudom h boldog a párjával. és egyrészt nagyon fáj, mert 3 év alatt alig volt kapcsolatom mert mindenkiben őt keresem, elfelejteni meg sehogy és senkivel nem tudom. szoval ez olyan lehetetlen helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!