Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bannatok, hogy vege?
Nagyon szeretem baratomat de egyszeruen meg is bolondulok tolle. A sztori
Egyut laktunk mar egy eve . Mindig feltekenykedett sehova se mehettem szinte . Mindig meh kelett magyaraznom , hogy hol voltam is miert de o baemikor kimehetett a haverjaival hajnali 1-2 ig az nem volt baj...
Ha valami nem tetszett neki mindig ramnyomta a telefont . Egyszer ossze is pakoltam kb 4-5 honapja , hogy ennyi.. elvitteelvitten a cuccaim . Erre o sirva hiv , hogy ne hagyjam el. Megbeszeltuk , hogy ez most igy marad egy picit amint valtozik majd lesz valami.. 2 honap uta vissza mentem mert teljesen megvaltozott . De aztan nem kelett ket het es minden a regi lett megint.
Azt nem is emlitettem. Amig egyedul lakott szep tiszta volt
. Barmikor atmentem hozza tisztasag stb..
Amiota egyutt lakunk koszos. Leveszi a zoknijat es ott hagyja. Mondta , hogy nem varja el hogy feltakaritsak utana megteszi majd o.. igen egy het utan en meg nen akarom egy hetig nezegetni. Erre o amedig egyedul lakott addig sosem volt ezzel baj azt csibalt akkor amit akart.. erre szakitottunk de meg aznap este kibekultunk..
Erre 4 napja volt reggel 11 re idopontom egy csoportos talalkozo volt es ingyen elmondtak, hogy hogyan kell egszsegesen etkezni. Melyik gyumolcsben vagy zoldsegben mik vannak bla bla.. nem tudtam elmenni mert anyum hivott segitenem kellett neki de ezt el is mobdtan baratomnak igy elmentem masnap arra a sz.arsagra. reggel meg normalis volt es megerette amit mondtam neki. Pont mielott odaerek arra a csoportos izere felhiv. Hogy amugy miert nem mentem tegnap oda? Mit csinaltam tegnap? Mit csinalok most? Erre ramb.asza a telefont. Probalom hivni es semmi..
Igen kiakadtam nagyon csunya smst irtam neki
" megb.aszhatod magad. Miert vagy mindig ilyen kib.aszzott feltekeny? K.urvara elegem van , hogy te mindig kint lehet a p.icsaba de en nem mehetek shova.
Kab.d be!!"
Erre jon a hivas , hogy en kapjam be es , hogy ezek utan nem is akar . Koltozzek ki. Elkoltoztem . Elvitten mindent onnan tegnap elott..
De ezek a rosszak mellett van benne jo is. Es az a jo nagyon hianyzik. Erdemes lenne odamennem es beszelnem vele? A telefonos beszelgetes utan nem is lattuk egymast :/
Tul durva volt az sms talan? Mut csinaljak? Hihetetlenul hianyzik.. :(
A jo tulajdonsag , hogy barmikor otthon volt egy kis talcan hordozott. "Jatszott" / hulyeskedett velem! Meghallgatott.
Es azert nem csalt meg es oszinte is volt . Nehez manapsag ilyen sracot talalni. Ti ezekert elneznetek a feltekenyseget , azt hogy tobbszor kint van egy picit kesoig , es hogy rendetlen?
Erdemes lenne?
24N 25 F
legkozelebb inkabb vidd el te a feltekeny kanodat az agyosztasra
ratok ferne
tisztara mint 2 idiota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!