Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz komoly kapcsolatban élni? Sok kompromisszumot kell kötni? Megéri?
-Nehéz,iszonyat,szerintem inkább elvégzek egy atomfizikus szakot orvosival kombinálva,de most komolyan mondom :D
-Kell bizony,ami nekem nem megy.Hallom ismerőseimtől,mikor mondom,megyünk bulizni:,,Megbeszélem otthon,de valószínű elenged az asszony".
Fújjj ez a papucsság netovábbja,én meg max közlöm,hogy megyek még elkérezkedni nehogy már,egy nőtől,neki ,,pofa be van",ha akarok megyek ha nem akarok nem megyek,de én döntök csak is én.
Ha valamiben kikérem a véleményét akkor igen meghallgatom,de vannak dolgok amikben nem engedek és nem érdekel ha lelép,menjen ahova akar. :D
Most mit fogok kapni :D
-Nem éri meg sztem élvezd az életet,én úgy vagyok vele,hogy nem kell komoly barátnő,csak fuck buddy,összejárunk,kurunk elélvezünk,aztán elhúz mellőlem,ha kell megint találkozunk dugunk és szintén eltűnik egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!