Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megijedt a lány!? Új helyzet!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijedt a lány!? Új helyzet!? Érzelmek?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden érthetően.

Van egy lány 19 éves, elmondása szerint nem volt még komoly kapcsolata, csak párszor alkalmi szex. Ő nem is szeretne kapcsolatot eddig azt mondta, ő neki nem mondják meg mit csináljon, ő nem tudja magát elképzelni hogy odabúj egy fiúhoz stb...

Biztos mert még nem tapasztalta.

A vége az 2 találkozó és face chatelések után, hogy szex. Ő "ajánlotta fel" gondolom ebből is lejön hogy nem nagyon akar többet csak hogy kölcsönösen jó legyen és kész.

Vagány csajszi nem kételkedtem benne.

Eljött az este találkoztunk, hát akkor jöjjön aminek kell.

Na

Nem jött. megijedt, nem tudta mi van vele furán érezte magát, nagyon kivolt éreztem rajta de nem ment neki. láttam rajta hogy nagyon zavarban van de nem mondta el mi a baj. A másik baj hogy még megcsókolni se tudtam mert az se ment neki... de mondom akkor nem kivánsz? Hát tetszek neki meg bejövök neki de most valami baj van.

Szóba jöttek az érzések, a kapcsolat. A végén már ő mondta hogy lehet hogy lehetne valami több is. Szerintem attól ijedt meg hogy valaki foglakozik vele figyelemes és törődő.

Szerintem előjöttök belőle érzelmek és ez gátolta meg hogy csak úgy menjen a szex neki.

Érdekes módon uátna összebujva feküdtünk 2 órát kicsit simogatta a tenyerem stb... tehát minden ellenkezőleg törtétn ahogy eddig mondta.

A végén is amikor hazavittem, hogy még ugye találkozunk ez miatt nem haragszom e rá stb.

Szerintetek mi a helyzet?

Velem van baj csak nem vallotta be? Vagy neki ez új hogy foglalkoznak vele és ennyire megijedt volna a dologotól stb.

Köszi

2013. szept. 2. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Azóta beszéltetek?
2013. szept. 2. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki félénk, az abban is megnyilvánul, hogy nem meri egészen megmutatni magát. Nem véletlenül próbálja magát annyira vagánynak mutatni. Erre kéne szerintem odafigyelned.

Az, hogy vagánynak mondta magát, de kiderült, hogy annyira azért nem az, az nem azt jelenti, hogy hazudott, hanem félt, hogy nem kell neked olyan formában, ahogyan Ő akarja.

Én meg vagyok róla győződve, hogy van egy elképzelése arról, hogy mit akar tőled, viszont nem hiszi el, hogy ez lehetséges. Ezért próbálta meg a vagányság álarcát felvenni. Amennyiben te komoly kapcsolatot szeretnél tőle, akkor véleményem szerint a legjobb megoldás az, ha bátorítólag elmondod, mit érzel, és megnyugtatod, hogy egyáltalán nem csalódtál benne, sőt kellemes meglepetést okozott az, hogy meg merte veled osztani ezeket az érzéseket.

Amennyiben viszont te tényleg csak szexet szeretnél, akkor jobb, ha ezt udvariasan megmondod neki, veszel neki vigasztalásképp egy ajándékot, megköszönöd a randikat és keresel egy másik partnert.

20/F

2013. szept. 2. 17:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen beszéltünk azóta többször is.

2.-nak :

Én elmondtam neki más akkor este hogy nem baj ha nem lesz szex, nekem nem ez a lényeg és ha összejön szeretnék többet is.

Hát ő a legelején nagyon nagyon azt nyomatékosította pedig hogy neki nem volt még kapcsolata és nem is akar!!!

Szóval én nem tudom ő mit akarhat.

2013. szept. 2. 18:05
 4/8 Didiiayer ***** válasza:
Szerintem csak megijedt az érzéseitől, mert csak úgy állt a dolgokhoz, hogy csak szexet akar viszont elkezdett többet is érezni irántad, amire gondolom nem számított.
2013. szept. 2. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, ha továbbra is ragaszkodik ehhez, akkor nagyon kitartóan kell majd küzdened érte! Próbálj meg minél jobban figyelni rá, minél jobban megérteni az érzéseit. Ha elmondod, te hogyan értelmezted, amit tett és mondott, akkor biztosan korrigál majd. Ez egy jó módszer arra, hogy körvonalazd, mi jár a fejében.

Arról csak sejtésünk lehet, hogy mit érez, és hogy miért érzi azt. A kitárulkozást nem szabad erőltetni, mert az csak ellehetetleníti.

Ezért mondom, hogy nehéz menet lesz, de nem lehetetlen. A vele járó kockázatot, és a szükséges türelmet pedig vállalni kell. Legjobb, ha kitűzöl egy célt: pl. 5 hónap alatt meghódítod. Ezalatt az öt hónap alatt az egyértelmű elutasításon kívül semmi sem tántoríthat el a célodtól. Nem bántódsz meg, nem keresed más lány társaságát, és mindent megteszel, hogy segítsd a fellazulást, összerázódást. Próbáljatok nyitni egymás felé. Ha 5 hónap után mégis kudarcot vallanál, akkor pedig elmondod, neki az érzéseid, és udvariasan elbúcsúzol.

Persze ehhez nagyon nehéz lesz tartani magad! :D De ha minden jól megy, hamarabb is megtörik az a jég. :)

20/F (kettes)

2013. szept. 2. 18:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm ! :)

Én is valahogy így gondolom bár sztem annyira nem vészes a helyzet hogy hónapokig kelljen várnom.

Azóta is beszéltünk mondta hogy majd valamikor találkozhatunk.

Erre még hogy " nem mert jönni megint hozzám"

Mondom nem kell félni csak talákozunk nem kell szex.

erreő hogy "túl jó vagy hozzám"

na majd meglátjuk érdekes szitu az biztos. De örülök hogy jól felismerem a helyzetet mertt ti is hasonlóan látjátok.

2013. szept. 2. 22:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Ma ő irt rám facen beszéltünk egy 20 percet.

De legalább ő irt eddig sose.

Este még ráirtam te ment aludni.

Kiváncsi leszek

2013. szept. 3. 22:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma bulizni ment 8 felé felhivtam de nem vette fel. fél óra múlva visszahívott beszéltünk egy kicsit ennyi :S :(
2013. szept. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!