Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élünk ilyen társadalomban? Ezek a fiatalok mégis mit gondolnak magukról?
Ma egy "felkapottabb" bevásárlóközpontba mentem, ahova meghatározott céllal mentem, utána pedig beültem egy gyorsétterembe. Időközben arra lettem figyelmes, hogy 15-16 éves gyerkőcök kezdenek tömörülni egy arra alkalmas a bevásárlóközpontban kialakított nagyobb téren. Tipikus öltözékük: a fiúkon barna bokáig lelógó ülepes gatya, csöves sapka vagy a nagyon "menő" fullcap, "Pull & Bear" feliratú pulóver és az elmaradhatatlan Air Max cipő. Lányokon pedig az egyszerűen igénytelenül r*bancos kibolyhosodott cicanadrág, természetesen haskivillantós toppal és a legközelebbi kínaiban öccá forinté' vett műbör táskával. Az elfoglaltságuk a következőből állt: kb. fél óra azzal ment el, hogy mindenki mindenkivel arcrapuszit váltott, ezután az üres, felszínes hülyeségeikről csevegtek, megspékelve hangos vihogással és a jólismert "menjmááá any*dba" kifejezéssel.
Azt látom, hogy a helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz. Az idősebb társaik, akik már 20 év körüliek, kinőtték ezt, de ennek ellenére próbálnak lenézően viselkedni és úgy tenni, mintha belőlük állna a világ. Feltöltik Instagramra, hogy mit kajálnak, hova járnak kondizni és mennyi pénzt vernek el a Symbolban (kokain szívással).
Kérdem én, miért a normálisan, nőiesen, nem r*bancosan kinéző, intelligens (ámbár kissé introvertált) lányok, mint én és a hozzám hasonló, ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkező fiúk vannak hülyének nézve? Nem túlzottan zavar, mert én úgy gondolom, hogy egy palotapincsi agyi szintjét sem érik el a mondandóm elején emlegetett emberek, de mégsem tudom felfogni, hogy ez miért van? Mit éreznek? Hogy gondolhatnak magukról bármi pozitív dolgot, amikor a társadalom szégyenei? Legszívesebben beolvasnék nekik, de aztán eszembe jut (és elszomorít) a tény, hogy fel sem fognák, amit mondok nekik...
(Nem kérek "ismerkedjünk, mert okosnak tűnsz", esetleg "merengjünk együtt az élet értelmén" leveleket)
Igen,de sajnos ezen nem lehet változtatni,idgeskedni meg kár.
Annyira tudtam,hogy az is előjön,amit a 30-as ír :D
Komolyan nevetséges már.
Cult of Personality
pedig annak is van benne némi szerepe :)
Azt én sem értem hogy ez miért foglalkoztat ennyire :D Pláne hogy dühít!!! :D
Az jó hogy te tanultál de anno nálunk középbe volt egy ilyen srác és kitűnő volt végig közben meg elvolt a haverjaival ő is szóval nemtom tényleg nem értelek asszem :P
Valamilyen szinten egyetértek, bár picit kiábrándító, hogy az érveid nagy része a külsőségekbe akaszkodott bele. Én személy szerint örülök, hogy vannak ilyen emberek, így legalább picit jobbnak érzem magam az átlagnál, illetve ha olyan szakmám lesz, akkor akár az ő ostobaságukból még megélni is tudok. Egyébként a média nem butít, csak irányt mutat, amit az ehhez hasonló emberek lelkesen követnek.
Amúgy Cult of Personality, te vagy a kereskedelmi média védőszentje, vagy mi?:D Akárhol látok egy olyan választ amiben elhangzik a média és a népbutítás, egyből vérszemet kapsz. :D
Nem,csak azt utálom,amikor a szülő félreneveli a gyereket és inkább erre fogja.
Azt meg pláne,amikor valaki olyan nyilatkozik,aki még odaírja,hogy "nincs is tévém".
Akkor honnét tudhatja?!
Könyvet a borítójáról.
47. ha megfigyeled, nem csak a külsőségekbe akaszkodtam bele (bár ennek a "csoportnak" általában egyenes arányos a külseje a viselkedésmódjával), hanem a magatartásba is, amelyet képviselnek...
és régen rossz, hogy a média irányt mutat, mert ha ez egy irány, akkor elég rossz irány.. az lenne a legjobb, ha semmilyen irányt nem mutatja, de persze úgy is csak a hülyék követik
én régen néztem tévét, de aztán amikor láttam, hogy csak a szennyet közvetíti, inkább leálltam vele és láss csodát, egyáltalán nem hiányzik. bár felfordulna a sok hadd ne mondjam milyen nemzetiségű, akik ott dolgoznak, csak azért, hogy még még még zsebeljék be a pénzt, igazából vicc ez az egész ország (de ez már más téma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!