Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves vagyok. Pár hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok. Pár hónapja lett vége egy elég komoly kapcsolatomnak, ami igazán megviselt. Nehezen tudok túllépni rajta. Lennének jelentkezők, de félek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátaim segítenek túljutni a holtponton. Bulikba rángatnak, ahol persze jól is érzem magam. A cél, hogy próbáljak felejteni. Én igyekszek is, túl sokmindent megengedek magamnak, már-már azt hiszem, túl lövök a célon. Kavargatok fiúkkal, de persze csak smárolás van, és végülis jól esik, élvezem is, nincs bűntudatom se, sőt mégcsak eszembe se jut az exem, de ahogy hazamegyek, és befekszem az ágyamba, elkezdek filózni dolgokon, mindig arra jutok, hogy megőrülök nélküle, és nem tudom mitévő legyek, mert kell. Aztán reggelre elmúlik, nincs semmi bajom, letisztázom magamban, hogy ennek így kellett lennie, és hogy bírom nélküle is, és majd lesz új szerelem, bla bla, mégis persze minden nap várom, hogy írjon, hívjon, jól tudva, hogy felesleges reménykedni.

Aztán van egy másik fiú, aki most udvarolgat. Jól érzem vele magam, jó pasi is, de nem tudom eldönteni, hogy akarom-e vagy sem. Sokszor hajlok rá, hogy tök mindegy mi van, csak üljek az ölében, de mégtöbbször az van, hoyg igen, jól esik, hogy kedves velem, becézget, de nem akarok tőle többet, nem tudok belészeretni. Lehet, nem is igyekszek annyira, de nem lehet. Belegondolva, hogy igen, most nyár van, és szép lehetne együtt a nyár, de aztán eljön az iskola, újabb távkapcsolat, aminek megintcsak semmi értelme, illetve alapvetően olyan az iskolám rendszere, hogy reggel 7-re bemegyek, este fél 9-kor jövök ki, ezt se lehet tolerálni, meg a társaságomat se, akik fiúk, és szeretem őket, de ő nincs beleszokva ebbe, és áhhh, nem tudom, mennyire értitek... Annyira szánalmasan érzem magam az egész miatt. Tudom, sokan azt mondják, hogy pasit csak pasival lehet elfelejteni, de én nem akarok megbántani senkit. Nem akarom hogy összehasonlítgassam, és satöbbi, nem tudom mihez kezdjek. Annyira a hatása alatt vagyok még a régi barátomnak. Szörnyen hiányzik belőle minden. Nem értem az egészet.

2008. júl. 1. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Az biztos hogy az nem igaz hogy pasit csak pasival lehet felejteni.Szerintem még várj mielött egy új kapcsolatba belemész. Hidd el az idő majd begyógyitja a sebeidet.
2008. júl. 1. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
hát igen.a felejtésre a legjobb gyógyír az idő. nagyon nagy mázlista vagy h ilyen barátaid vannak akik nem hagyják h letargiába ess. sztem este ha fekszel egyedül gondolj arra h reggelre elmúlik,minek neked a volt pasid,úgysem jön már vissza te mért legyél szarul amiatt aminek már vége. a többivel kapcsolatban azt gondolom h még enm vagy kész egy új barátra csak jól esik h törődnek veled,még az is lehet h legbelül az exedet látod benne.szóval sztem bulizz a haverokkal menj vásárolni,moziba stb és hagyd a pasikat békén. és semmiképp ne érezd magad szánalmasnak mert nincs rá okod. remélem rendbejönnek a dolgaid!
2008. júl. 1. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem a helyzetedet. Nekem egy év kellett, hogy a volt barátom után "talpra" tudjak állni és úgy kezdjek el ismerkedni, hogy nem ő jut eszembe mindenkiről.

Esténként nekem is rengetegszer eszembe jutott, de erősnek kellett lennem - mire reggel felébredtem, minden gond megoldódott. A mai napig azt csinálom, hogy ha valami lelki probléma van, ledőlök fél-egy órára és utána mintha kicseréltek volna. :)

Szerintem ne kezdj bele még ebbe a kapcsolatba. Nem tudom, hogy a szakítás óta eltelt pár hónap mennyi időt takar, de a nyár anélkül is szép lehet, hogy van valakid. Arra pedig ne gondolj, hogy milyen problémás lenne suli mellett, hiszen amit meg akarunk, azt meg is tudjuk oldani.

Ráadásul, ismered a mondást:

"Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás sem segít."

2008. júl. 1. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
17 évesen egyszerűen el KELL felejteni az ilyeneket még túl fiatal vagy ehhez a depi vagyok témához, hidd el nem ez lesz az utolsó eset, és különben is hány évesen jöttetek össze 15, 16? Szinte még kölykök vagytok, egyszerűen szoktasd magad a gondolathoz, ha még mindig szereted is, ez így van rendjén, nem ilyen korban kell elkötelezni magad valaki mellett, most meg javaslom kapcsolódj ki élvezd a szabadidőt, foglalkozz magaddal és olyanokkal amire eddig nem tudtál időt keríteni mert a kapcsolatod megakadályozott, tehát foglald le magad, és ne hagyd ellapulni a mindennapjaidat, mert lelkileg túl korán van hogy kikészítsd magad! Szingli csaj vagy aki öntudatára ébredt és megadja a testének amit igényel, fogd fel így!
2008. júl. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!