Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Úgy érzem, hogy nem jó a csók a barátommal.
nekem meg a "barátnőmmel" van ugyanez a helyzet...
képtelen egy normális csókot adni, vagy sehogy se nyelvez, vagy átdugja a jövö hetet is..fax kivan, és közbe meg játsza a nagyr ribit, és se smacizni nemtud, sőt az ágyban is elég béna..szuper...
Dehogy is nem. Megkéred arra, hogy próbáljatok most ki valamit, mert kíváncsi vagy úgy milyen lehet vagy elmondod, hogy nézd én így is nagyon szeretem és felizgatna, ha hasonlóan csinálnánk. Kicsit leállsz hátrébb húzódsz és puszikat adsz a szájára, enyhén szétnyitod az ajkaidat és csak simogatod a szádat a szájával, szép lassan közeledsz az ajkaihoz gyengéden és a szádba veszed játszadozol vele csókolgatod... Elmondhatod, hogy te nagyon szereted nyelv nélküli csókot is és csináljátok többször így, mert neked ez esik jól.
Remélem elég részletes voltam, de gyengébbek kedvéért sztorit is írhatok hozzá belefoglalhatom és részletesebben leírhatom....:D
Nem. Őszintén, tapintatosan elmondod neki. Én mindig szex utánra hagyom az ilyen beszélgetéseket, amiktől kicsit tartok. Akkor valahogy még közelebb érzem magamhoz és jobban meg tudunk egymásnak nyílni. Csak fekszünk meztelenül az ágyban és szex után még órákig beszélgetünk. Mindenről. Imádom :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!