Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában elég durva szex közben. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem üt-ver, vagy ilyesmi, csak domináns lett, ami eddig nem volt rá jellemző.2013. aug. 29. 20:44
11/23 A kérdező kommentje:
Csak fura volt, mert elment egy céges összejövetelre, hétvégén. Amióta hazajött, azóta van ez. Arra gyanakodtam, h megcsalt, és azzal a nővel úgy csinálta, és itt is ki akarja próbálni...
2013. aug. 29. 21:03
13/23 A kérdező kommentje:
Dehogyis, hülyének nézne..:)
2013. aug. 29. 21:13
14/23 anonim válasza:
Lehet, hogy hiányoztál neki :) és így akar megbizonyosodni arról, hogy még mindig az övé vagy
én domináns férfit akarok magamnak egyébként, ha neked nem kell, küldd hozzám :P (jó, ez egy vicc volt...)
15/23 anonim válasza:
És amúgy nem esik jól amit csinál? Mit csinál ha nem vagyok indiszkrét?
Én meg pont hogy erre vágynék, de hiába kérem a barátom nem igazán megy neki a "keménykedés"..mármint nem akarok nagyon extra dolgokat csak pl annyit, h leszorítson az ágyra, lefogja a kezem és közben jó keményen megrakjon. Tudom kicsit erőszak feeling, de mégse az miután én meg nem tiltakoznék :D
16/23 A kérdező kommentje:
Jaj, hát semmi durvát, csak pl.... mondom h jaj most ne, akkor tovább izgat, meg úgy keményen megd*g...
2013. aug. 29. 21:47
17/23 anonim válasza:
Pedig az jóóóó (a keménymegd*gás), legalábbis sztem.
Most irigykedem :D
18/23 A kérdező kommentje:
irhatsz privit:)
2013. aug. 29. 21:58
20/23 A kérdező kommentje:
te:D
2013. aug. 29. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!