Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz? Tobbi lent

Figyelt kérdés

15 eves lany vagyok,meg sosem volt baratom. Sok ismerosom(fiu-lany egyarant) szerint szep vagyok,szoval nem is azzal van a baj. Mar tobben kerdezgek,hogy jarnek e veluk,de egyszeruen elutasitottam oket.

Aki eddig kerdezte,hogy volt e mar baratom,nagyon meglepodott a valaszon. En ugy erzem,hogy meg van idom. Szerintetek?:)

15/L

2013. aug. 29. 17:22
 1/8 anonim válasza:
persze, hogy vn időd.Egyszerűen nem találtad még meg azt aki neked kell.És ne is figyelj azokra akik csodálkoznak.
2013. aug. 29. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
csak 16 évig élsz ugy hogy iparkodj
2013. aug. 29. 17:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Elsonek koszonom!:) Valoszinuleg igazad van!

Masodik: hahahaahaha.vicces vagy!:DDDddd ja. Megse

2013. aug. 29. 17:27
 4/8 anonim válasza:

Persze hogy van időd. Ha úgy érzed, hogy nem állsz rá készen, akkor ne is erőltesd.

Vannak mér "normális" tinik :)

2013. aug. 29. 17:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaj, koszonom! :) Jo hallani!
2013. aug. 29. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ráérsz. Én csodálkozom azon, hogy mennyi 14 év körüli van párkapcsolatban.. persze régen is volt, most is van, de ennyi idősen én sem éreztem szükségét. Nekem 21 évesen volt az első barátom, és nem igazán érdekelt hogy mások erről mit gondolnak, nehogy már más döntse el, hány évesen "kell" járni valakivel.
2013. aug. 29. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Tök gáz. Már a szomszédnak 8 évesen van pasija. :S
2013. aug. 29. 17:55
 8/8 A kérdező kommentje:
6.! koszonom a valaszodat!:) Igazabol nem zavar,hogy nincs baratom,csak kivancsi vagyok masok velemenyere!:)
2013. aug. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!