Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lenne a helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Sajnos nagyon nehezen találok munkát és az is nagyon keveset fizet. Hó végén 10,000 Ft-om marad amit félretudok tenni. A barátom jobban keres de ő sem sokkal. Ismerem az álmait, nem akarom hogy én miattam kidolgozza a belét mert én keveset tudok csak haza adni.. Nem akarom hogy miattam nyomorogjon.. így bármennyire is szeretem de úgy érzem el kell hagynom mert sokkal jobb élet jár neki amit mellettem nem tud megélni.. ( gondolok itt nyaralásra stb.) Borzalmasan fáj de szeretném neki egy jobb élet lehetőségét felkinálni még akkor is ha fáj..

L/24

2013. aug. 29. 09:57
 1/6 legly ***** válasza:

Szerintem ez rossz ötlet, mert ha ő is szeret akkor nem a nyaralás számára az elsődleges.

Üdvözlettel

Legly

2013. aug. 29. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Te tiszta hülye vagy.

Ne a pénzen agyalj,hanem örülj,h vagytok egymásnak,és szeretitek egymást.

2013. aug. 29. 10:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem a pénzen agyalok hanem őt féltem mert látom hogy ő agyal hogy túlhajtsa magát.. látom hogy nem jó neki.
2013. aug. 29. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
A minap olvastam egy idézetet, és most ez ugrott be erről a történetről. "Az emberek nagyon sok pénzt költenek számukra felesleges dolgokra, olyan pénzből, ami nem a sajátjuk, olyan emberek lenyűgözésére, akit még csak nem is szeretnek!" Én ha nem keresnék ennyit, alacsonyabb energiaszintre ereszkednék. Én hiszek abban, hogy két ember boldogságát nem a pénz fogja adni. Az ember sajnos elfelejtette azt a fogalmat, hogy elég...
2013. aug. 29. 10:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem a pénz határozza meg de pl szeretnénk családot is alapítani de nincs meg az az anyagi biztonság ahova mernénk vállalni. És úgy nem lehet gyereket vállalni még hogy hónapról hónapra él az ember..
2013. aug. 29. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást, akkor a pénznek nem kéne, hogy gond legyen. Nem hiszem, hogy jogod van eldönteni, hogy ő milyen életet akar. A gyerekvállalásnál meg, ha a megfelelő állapotra vártok, akkor _sosem_ lesz. Szóval, szerintem, ezt a dolgot kicsit túlagyalod.

Másrészt vele kéne erről beszélned. Ha szakítasz vele ilyen anyagias baromság miatt, úgy hogy szereted, akkor életed végéig bánni fogod. Sodródj az árral, tervezgessetek, és ha babát szeretnétek, akkor vállaljátok be.

29/n

2013. aug. 29. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!