Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozási tippeket? 11/f
ott vannak a tippek hülye gyerek, mire figyelj -_-
igazuk van a többieknek menj játszani, és kíméld meg magadtól a női társadalmat aki a "szia cica van gazdád" szinten van.
Unokaöcsim 5 éves lesz, de már picit szőrös a lába. Szóval nem erre gondoltam. :)
Én is szerelmes voltam, oviban is volt egy srác, akibe szerelmes voltam, meg 12 évesen barátom is volt, de az egész csak arról szólt, hogy szünetekben együtt játszottunk, a buszon hazafele pedig megfogta a kezemet, meg párszor adtunk egymás szájára puszit.
Mégis azt mondom hogy első komoly barátommal 16 évesen ismerkedtem meg, vele volt az első tényleges csók is, nem csak szájra puszi.
9 éves koromtól kezdve írok naplót, szóval tudom hogy milyen érettnek képzeltem magam a korodban, szóval megértelek hogy erre vágysz, de hidd el, nem vagy még felnőtt, ne siettesd a dolgokat annyira, jönnek azok maguktól is.
"dögö" "Hupol" xD
Ti milyen nyelven beszélgettek? xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!