Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 év közötti férfiak, el tudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy 15-18 közötti lánnyal?
Figyelt kérdés
16 leszek...és a korosztályomban nincsenek olyan fiúk, akikkel el tudnám magam képzelni, olyannal szeretnék együtt lenni, aki komoly, felelősségteljes, megbízható, romantikus, az agyát nem a farkában hordja...csak ilyeneket nem hiszem, hogy találok az én korosztályomban. Viszont nem tudom, érdemes lenne-e idősebbeknél próbálkoznom, mert lehet, hogy egy idősebb pasi meg pont a nagy korkülönbség miatt nem kezdene velem, vagy mert azt hiszi, nagyon gyerekes vagyok...
Szerintetek?
2013. aug. 27. 14:43
11/12 anonim válasza:
Én meg nem találok normális lányt, így jó ideje már nem is a kort nézem, szóval kor nem lenne gond, csak az, hogy már nem tudok megbízni a mai csajokban, nem találok egy normálisat sem, mindenfelé selejt csajok, ez a bajom.
23F
12/12 anonim válasza:
Nem tartom jónak az ilyet,idegesít,de 200 százalék hogy menni fog. A mai 30-35 éves díszpedomacik 13-14 éves kiscsajokkal "járnak" szval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!