Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitás ok nélkül? Miért nem lehet tisztességesen lezárni egy kapcsolatot?
ki fogod heverni,hidd el.legfoképpen arra gondolj,hogy szakítás után mennyire csúnyán bánt veled.és szerintem nyugodtan menj fel hozzá,kopogj be és koveteld vissza a cuccaidat hiszen jogod van hozzá,és a pénzedet is.ne szolj neki elore,hogy mész,akkor menj amikor tudod,hogy biztosan otthon van és akkor kénytelen lesz odaadni a cuccaidat.utána már ne kérdezz tole semmit,ne akarj vele beszelgetni,csak fogd a cuccaidat,koszoj egy helot és menj.
a szakítás oka pedig szerintem az volt,hogy nagyon gyerek gondolkozásu még a srác,valoszinuleg egy ujabb trofea voltál számára és huzhat egy ujabb strigulát.eszében sincs komoly kapcsolatba bonyolodni.felejtsd el,az ilyen fickok nem érdemlik meg a rendes lányokat.sok sikert ahhoz,hogy megtaláld az igazit!!!
Szia!
Szerintem ez a srác hozzád képest elég gyerekes gondolkodású. Márcsak azért is gondolom így, mert egy szakításnak nem ez a módja, ahogyan ő csinálja. Ha valaki úgy szakít a másikkal, hogy nem hajlandó közölni a sérelmeit, az szerintem még szóra sem érdemes! Ahogy látom felnőttgondolkodású lány vagy és egészen biztoisan megtalálod a hozzád illő srácot, de addig találkoznia kell az embernek faragatlan fickókkal is.
A cuccaidért szerintem is akkor menj érte mikor otthon van. Csengess be hozzá és bármiféle kérdés nélkül szedd össze őket és hozd el. Az ilyen ember szót sem érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!