Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha neten úgymond már összejött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha neten úgymond már összejöttem a kiszemeltemmel, élőbe hogy üdvözöljem?

Figyelt kérdés
Csaknem csókolhatom meg rögtön... Puszi? Ölelés?
2009. okt. 30. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ENNYI HÜLYESÉGET EGGY HELYEN ISTENEM!

3 PUSZI VAGY EGGY ÖLELÉS UTÁNA!!!!!!!!!!!!!!!

2009. okt. 30. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy értelmes választ láttam erre, méghozzá azt, hogy a lánynak kell kezdeményezni a kontaktus fajtáját. Ha kezet nyújt, akkor elég idióta, de talán ezt szokta meg. Lánnyal nem szokás kezetfogni, csak az üzleti életben, meg fogadáskor, én ezt vallom. De ha kezet ráz, akkor azt kell tenned, ha puszit ad, akkor Teis, ha a szádra, akkor oda, ha megcsókol (kicsi a valószínűsége), akkor viszonozd, de ne ess a szájába semmiképp, inkább tartózkodj Teis, úgy talán érdekesebb leszek, ha meg lesz*p az első randin, akkor egy k***a :) Lényeg, hogy a lánytól függ, és lazán fogd ezt az egészet, ne görcsölj, azzal mindent elronthatsz. Ha hülyén jön ki az üdvözlés elsőre, egy poénnal nagyon könnyen kivághatod Magad akármilyen idétlen szituációból. Szóval légy laza, és közvetlen!
2009. okt. 30. 21:18
 13/16 anonim ***** válasza:
esetleg valami rítustánccal kéne kezdeni
2009. okt. 30. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Járj esőtáncot neki!
2009. okt. 30. 23:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem rossz:D

Sztem puszi lesz...Semmi kézrázás vagy esőtánc:D Meg hug:)D

2009. okt. 31. 09:36
 16/16 anonim válasza:

Énis neten jöttem össze a barátommal:P

3hónap után találkoztunk elsőnek, és puszival üdvözöltük egymást:)

Most 9 hónaposak vagyunk és nagyon boldogok:P

15/L

2009. nov. 1. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!