Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves férfi vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves férfi vagyok és teccik nekem egy lány 28 éves. Szerintettek nagy a korkülönbség? Végülis csak 8 év az semmi.20/f

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Elismerésem ha megtudod szerezni.
2013. aug. 26. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

nagy.

egy 28 éves nőnek, már leendő gyerekei apját kéne keresni, és nem 20 éves pelyhedzőálló loverekkel dugatni magát.

egyre jó, vagy többre. komolyat azonban ne akarj tőle, mert te pislognál a legnagyobbat ha közölné hogy 30 éves kora aelőtt egyreket akar tőled...ugyh jah.

2013. aug. 26. 10:09
 3/9 A kérdező kommentje:
utolsó ezt most csak azért mondod hogy ne küzdjek érte. Bakker 8 év és az semmi.
2013. aug. 26. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ha "teccik", akkor nincs esélyed sajnos.
2013. aug. 26. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:

nemazert mondom.

azt csinalsz amit akarsz. de ez így lesz ahogyan leírtam.

2 év mulva meg jössz, hogy 22 vagyok, a csajom 30 és gyereket akar, mit tegyek, mert szeretem imádom, de nem akarok családot még...

szóval gondolkozz.

kefélni ha söszeszeded jó, de akkor vele is közöld, hogy nem komoylat akarsz!

2013. aug. 26. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:
...teTSZik....
2013. aug. 26. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Kettes írja jól!
2013. aug. 26. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:

sok. Elmondhatod, hogy semmi, de ez sajnos inkább a másik irányban igaz. Ha Te lennél 28, és a nő 20, akkor tényleg nem gond. Sajnos ilyen a társadalom. Ha elég érett lennél, éreznéd, hogy igaz, amit korábban írtak, hogy maximum 3-4 év, és már nagyon gyereket akar, neked meg nem vágyad esténként altatódalt énekelni.

Miért mondaná a korábbi válaszoló csak azért, hogy ne próbálkozz? semmi érdeke nincs egyik lehetőség mellett sem...

2013. aug. 26. 11:55
 9/9 anonim válasza:
Miert? Lehet mar van gyereke. Az is lehet a fiu is akar. Sok ismerősöm huszon pár évesen lett apa. Mai vilagba ? 8 evvel idosebb csajon akadtok ki. Sok embert tudok ahol 10 el is idosebb a nő
2018. jún. 10. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!