Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 12-3 éves akarna veled járni, te benne lennél?
Figyelt kérdés
Én szerintem benne, de semmi olyasmit nem csinálnék vele, csak fognám a kezét, még szájra puszit se, de azért járásnak nevezném, had örüljön.2013. aug. 25. 21:42
11/20 anonim válasza:
Dehogyis elképzelni se tudom :$
12/20 anonim válasza:
Én 19 éves lány vagyok, és egy 12-13 évessel biztosan nem kezdenék :)
13/20 A kérdező kommentje:
12es, nem kell igaziból járni vele, csak úgy tenni, hogy kb olyan legyen, mint ha.
Pl az ország egyik felében él, te meg a másikban, és csak facebookon ír rád néha, hogy mennyire szeret.
Aztán a kora miatt is, hamar talál valakit, akit igazából szerethet de te addig is örömet szereztél neki ezzel.
2013. aug. 25. 21:59
14/20 anonim válasza:
Szerintem ez totális kihasználásnak minösül.. :S Még a végén totál felborul a lelki világa és kitudja mit tesz, a mai kamaszok kiszámíthatatlanok :S
15/20 anonim válasza:
#10-es akkor neki mehetsz a falnak.
16/20 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a 12-13 éves lányok, olyan cuki, meg aranyosak. *-* Nagyon sokat nem lehet velük csinálni, de csókolózni is jó meg ölelgetni őket, meg ölembe ültetném, aztán jól meglennénk kettesben. :)
17/20 anonim válasza:
13 éves vagyok, ezért igen :D
De ha annyi idős lennék mint te, akkor biztos hogy nem...
19/20 anonim válasza:
én benne lennék :)mondjuk csak pár évvel vagyok idősebb náluk :) de irtó cukik *.*
20/20 anonim válasza:
Jézusom, mi lett az emberiséggel?? Mindenki pedofil *sokk*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!