Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! Lesz itt valami? Adjam fel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 15/L vagyok. A lényeg az lenne, hogy van egy srác akibe másfél éve szerelmes vagyok. Sokszor utasított már vissza, sokszor mondta hogy csak a barátom akar lenni, ezidő alatt jó pár másik lánnyal is járt, hazudva nekem (hogy ő magányos farkas, és ezért nem jön össze velem)... legutóbb már azt mondta hogy azért nem akarja, mert már nem tudna rám máshogy nézni. de nemrég feljött hozzám, és masszíroztuk, egymást, én simogattam is a hátát. az a gyenge pontja. nyögött alattam és ehhez hasonlók, a végén pedig elmondta hogy azt a pontot még a volt barátnője sem találta el akivel több mint fél évig együtt volt. Már adott pár olyan jelet ami miatt arra gondolhatok, hogy talán.. a barátnőm megérzése is ilyen... de így leírva nagyon siralmasnak néz ki. Mindegy. szóval a kérdésem ott felül. megköszönném őket!2013. aug. 25. 21:37
1/3 anonim válasza:
Mennyi idős? lehet csak dugni akar ettől félek én és akkor neked mégrosszabb lesz ha átbasz nagyon légy résen
2/3 anonim válasza:
írnám h ne add fel,de ez már veszett ügy.
3/3 A kérdező kommentje:
17 éves. Nem olyan a srác, egyébként nagyon nagyon jó barátok vagyunk jelenleg (persze felőlem ez más.) ... Szval nem tenne ilyesmit. Ez biztos.
2013. aug. 25. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!