Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha megcsalnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha megcsalnátok a férjeteket és valaki számára kiderűlt ez és ezt jelezte Neked egy levélben? Mit kezdenétek ez után?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én elásnám magam szégyenemben, hogy megcsaltam a páromat, nem pedig egy levél miatt aggódnék.
2009. okt. 30. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:

A megoldás egy jó vastag kötél és egy gerenda. A kötelet átdobod a gerenda felett, hurkot kötsz a végére, a másik felét rögzíted valahol, majd felállsz egy székre, a hurkot a nyakadba dobod és kirugod a sámlit.

Hülye r*banc, válj el ha nem birsz a p*naviszketéseddel.

2009. okt. 30. 19:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Mért kellett megcsalni a férjed? Minek kellett hozzámenni? Hogy aztán tönkre tedd az életét! Én 2éve tudtam meg hogy megcsalt a feleségem, a depresszió, az elmebaj, és az öngyilkosság háromas gondolata ami meghatározza mindennapjaimat. Ezt akarod neki is? Nagyszerencséd van ha megbocsájt, én nem tudtam. 32/f
2009. okt. 30. 19:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja és mindenképpen mond el neki mert ha mástol tudja meg akkor még jobban összefog tőrni!
2009. okt. 30. 19:17
 15/18 anonim ***** válasza:
arra is gondolj, hogy mi van ha a férjed írta...
2009. okt. 30. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne reagálj a levélre!Még véletlenül se ismerd el sehogy!!Nemhogy írásban!!!
2009. okt. 30. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Ilyen szar tanácsokat.

Tagadd,tagadd,tagadd, hazudj.

Szerintem csald meg még vagy 50* és hazudj és tagadj.

K*rva.

2009. okt. 31. 17:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem gondoljátok,hogy lelkiismeretfurdalása is lehet???No meg az vesse rá az első követ,aki olyan nagyon szeplőtlen!!!
2009. okt. 31. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!