Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan sráccal, aki azt kérné, hogy néha kezeld lánynak az ágyban? Az életben normális, férfias srác lenne.
Igen, kedves kommentelök, nagyon sok biszexuális ember van, persze nem mindenki vallja be, akár sajat magának sem pár évtizedig. Szóval lehet választani melyik a jobb.
Volt itt már néhány hasonló kérdés.
Gözöm nincs, hogy a pasid biszex-e. Az anális szexet, mármint passzivan, sok férfi imádja, prosztatatéma, nekem is nagyon bejönne. A Crossdressinghez nem tudok hozzászólni, nem érzem mi a vonzó benne, mi köze a szexualitáshoz...
Az, h biszex e valaki, sztem mégis inkább az határozza meg, a saját neme vonzza-e. De egyáltalán annyira lényeges ez? ha megcsal szinte mindegy férfi vagy nö - asszem engem rohadtul nem érdekelne, hogy egy lány begerjed-e más lányokra is, amíg engem szeret, ja és én öt.
Valahol az utolsó félmondat kellene hogy lényeges legyen, vagy naiv vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!