Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom? Csak engem zavar? Az ex cuccai a lakásban.
Hát, a dísztárgyak kivételével megértem, hogy zavar. Engem is zavartak az ilyenek, főleg a közös fényképek.
Viszont én pl nem tudnék megválni a plüssfiguráimtól, amit az exemtől kaptam. Pedig utálom mint őt, mint a szrt...
Lehet, hogy még nem heverte ki? :S
De Téged megértelek, engem is nagyon zavarna!! Ha nem is szeretné kidobni (legjobb lenne egyszerűen visszaadni az exének...)de ha ezt se akarja, legalább eltenné őket, hogy ne botolj bele mindig valamibe....
A helyedben ezek engem is zavarnának, és igazából nem értem, a srác miért nem dobta már ki a holmijait. Talán még nem jutott túl rajta.
Mindenesetre beszélj vele erről!
Srácként őszintén elárulom, hogy ezek csak kacatok. Azt se tudjuk kitől kaptuk. :-)
De ha a csajom szxros tárgyak miatt csesztetne, akkor elgondolkodnék a kiszavazáson. :-) most engem akar, vagy takarítani? Döntse már el. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!