Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így kap egy kis bátorságot?
Figyelt kérdés
Szóval 21 évesek vagyunk. Én vagyok a lány. Nagyon jól megértjük egymást, lelki kapocs meg van, vonzódás meg van, de valamiért fél kezdeményezni és ezt meg is mondta, mert ő is mint más pasik rájött hogy kemény dió vagyok:) de állítása szerint én pont olyan vagyok akiről álmodott és nem akarja elszúrni megvárja a megfelelő pillanatot.
Szóval fél, mert nem tudja mit reagálnék, ezért gondoltam hogy következő találkozásnál én fogom és megcsókolom de úgy hogy előtte megkérem csukja be a szemét valamit adok a kezébe és megkérem találja ki mi az, közben mit sem sejtve megcsókolom. Mennyire jó ötlet?
2013. aug. 23. 18:56
3/7 anonim válasza:
hát...én régi módi vagyok és ezek után kb. egyértelmű, hogy ki hordja majd a nadrágot...ettől függetlenül aranyos
4/7 A kérdező kommentje:
utolsó komment elgondolkoztató, mert azt viszont nem szeretném hogy ezután is rajtam legyen ez a szerep, mert kimondottan csak az olyan srácok érdekelnek akik tényleg férfiak. Ezek szerint ha ezt megteszem lehet rajtam marad ez a szerep?
2013. aug. 23. 19:46
5/7 anonim válasza:
Ha velem csinálnád ezt az baromi nagy magabiztosságot adna. Amúgy egy csóktól nem hiszem, hogy megváltozna a beállítottsága. Szóval egy férfias férfiból nem lesz papucs attól, hogy az első csókot Te kezdeményezted. Legalábbis azt hiszem. :I
6/7 anonim válasza:
márpedig, ha egy kicsit is sértené az egóját, hogy nem ő kezdeményezte az első csókot és később is ott motoszkálna a fejében, az lenne a jobbik eset, hisz lehet, hogy így büszkeségét helyreállítandó, a továbbiakban átvenné az irányító szerepet, viszont ha kifejezetten megnyugtatná, az talán nem annyira jó...ebből a szempontból neked kell ismerned!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. aug. 24. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!