Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet házasság nélkül elérni, hogy egy csaj ne cserélgesse pár évente a pasijait és örökre hűséges legyen hozzád?
Én speciel olyan kapcsolatból menekültem el, ahol a pasi mindent meg akart nekem szabni, őrölten féltékeny volt, ok nélkül. A végén már meg is csalt, és mikor szakítani akartam meg is ütött. Ugyan visszaütöttem, de ezzel akkor sem lehetett megfélemlíteni. Öngyilkosságos érzelmi zsarolással is próbálkozott. Megmondtam hogy nekem ilyen pasi nem kell és hagyjon békén.
Erőszakkal nem lehet egy egész életen keresztül magunk mellett tartani senkit. Mert amit a kérdező itt leír, mind terrorizálás...
Vagy neked már csak az a lényeg hogy azt mondhasd van barátnőd? És nem zavarna az hogy ha így próbálod megtartani, akkor ő gyűlöl téged, és szabadulni akar?
Azt nem érted meg kérdező, hogy így nem lehet valakinek az életét bekorlátozni...amíg ezt nem fogod fel, addig nem fog senki sem szeretni, és melletted maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!