Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a volt barátom haverja! Most mit csináljak?
Sajnos a srácot nem ismerem,csak látásból de nagyon bejön.Csak az a bibi hogy az előző pasim egy olyan ok miatt szakitott velem,amit ha megtudna a másik srác biztos hogy minden esélyemet ellőném,hacsak nem valami irtó toleráns...(azért nemkell nagyon sötét dologra gondolni de konkrétumot nemszeretnék irni,mert elég kirívó helyzet)
Azt sem tudom mitszólna hozzá az exem hogy nekem tetszik a haverja,de ehhez végülis már semmi köze nem?Attól is félek ha megtudná hogy nekem tetszik direkt bemocskolna előtte és akkor aztán mindennek lőttek...

Felejtsd el!
Mindannyian jobban jártok.

Hihetetlen, mennyi paraszt van ezen az oldalon... De legalább magukból indulnak ki :)
Szerintem ne foglalkozz az exbarátoddal, nyugodtan próbálkozz be a másik srácnál, mindannyian követünk el hibákat, ha az a srác nem értene meg téged, úgyse neked való. Ezzel az erővel bárkivel összejösz, az exed beadhat neki bármit, ha megtudja, szóval nagyjából ugyanannyi az esélyed.

Nézd. Az exed biztos elhordott mindennek a barátjának, nem gondolod? És mi van, ha megtudja, hogy össze akarsz jönni a haverjával?
H: Haha, képzeld. A volt csajod rámmozdult.
Ex: Nemmondod, tényleg? XD Szívassuk már meg a csajt, mit szólsz? :D
H: Benne vagyok.
Szerinted?
Utolsónak köszi a választ, a többiek meg hát izé....-.-"
Nemmondok inkább semmit.Amugy meg 16vagyok.

Sztem fejlodj szellemileg, probalj meg elolvasni vmi komolyabbat mint a Cosmo es mire sikerul az ugyis lesz vagy 2 ev, utana meg mar talan keszen allsz arra, h legyen vmi elfogadhato kapcsolatod.
"csak látásból de nagyon bejön"
Marhavagon pozitiv szavak.

Hát az ex mocskolódásra nem nagyon ad ha van egy kis esze, még ha jó haverok is.
Könnyebb lenne ha leírnád mi az a kirívó dolog.
De ha úgy érzed h ő is komolyan gondolja akkor hajrá. Ellenekző esetben menekülj.
22/f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!